VRAĆA SE U ČELSI: Matić na lekarskim pregledima u Londonu
Foto: Beta Ap

Srbin ponovo na Stamford bridžu?

VRAĆA SE U ČELSI: Matić na lekarskim pregledima u Londonu

Fudbal -
Britanski mediji navode da je Matić na lekarskim pregledima u Londonu, a ako ih prođe, Čelsi će za njega platiti oko 22 miliona funti.

LONDON - Fudbaler Benfike Nemanja Matić nalazi se na lekarskim pregledima u Londonu, posle kojih će potpisati ugovor sa Čelsijem.Matić je od 2009. i 2011. godine bio igrač Čelsija, ali je za taj klub odigrao samo dve prvenstvene utakmice. Srpski reprezentativac je 2010. godine otišao na pozajmicu u Vitese, a u januaru 2011. godine je prešao u Benfiku, kao deo transfera Dejvida Luiza iz portugalskog u engleski klub.Britanski mediji navode da je Matić na lekarskim pregledima u Londonu, a ako ih prođe, Čelsi će za njega platiti oko 22 miliona funti, odnosno oko 26.5 miliona evra.Matić je u karijeri igrao još za Jedinstvo sa Uba i Košice. Za mladu reprezentaciju odigrao je 11 utakmica i postigao dva gola, a za A selekciju devet utakmica.

"Utakmica protiv Porta bila je moja poslednja u dresu Benfike. Želim da se zahvalim svim ljudima u klubu i svim navijačima. Benfika će zauvek biti u mom srcu. Igrao sam u Lisabonu dve i po godine, dao sam sve od sebe u svakoj utakmici. Sada je pravo vreme da odem. Želim da napredujem, da igram u jačoj ligi. Želim da igram u Čelsiju, klub koji takođe volim. Uvek sam davao sve od sebe za tim, klub i navijače. Nadam se da će to prepoznati i da će razumeti moju poziciju i želju", rekao je Nemanja Matić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track