SPOJILA IH NOVA GODINA: Peđa Mijatović i Jasna Gospić opet zajedno
Foto: Fejsbuk

Romantično veče

SPOJILA IH NOVA GODINA: Peđa Mijatović i Jasna Gospić opet zajedno

Fudbal -
Jedina razlika u odnosu na prošlu godinu je u tome što je tada Jasna pevala Peđi, a ove se i bivša legenda Partizana i Reala latila mikrofona, te samo za nju otpevala nekoliko pesama
1 / 2 Foto: Fejsbuk

MADRID - Proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović i poznata pevačica Jasna Gospić već drugi put uzastopno ispratili su staru i dočekali Novu godinu.

I ovog puta su se našli u Španiji, gde su napravili reprizu prošlogodišnjeg dočeka.

Da su se njih dvoje lepo zabavili i uživali, Jasna je obavestila javnost putem svog Fejsbuk profila.

Jedina razlika u odnosu na prošlu godinu je u tome što je tada Jasna pevala Peđi, a ove se i bivša legenda Partizana i Reala latila mikrofona, te samo za nju otpevala nekoliko pesama.

Jasna Gospić je jedna od najboljih bosansko-hercegovačkih pevačica pop i zabavne muzike srednje generacije.Svoju pevačku karijeru započela je sa 16 godina u grupi “Plima”, koju je osnovao Jasnin brat Zoran Gospić.

Karijeru nastavlja kao četvrti i poslednji vokal u “Ambasadorima”, pop-rok sastavu u kojem su svojevremeno pevali i Zdravko Čolić, Ismeta Dervoz i Hari Varešanović. U kratkom periodu muzičke saradnje nastala su izvanredna ostvarenja, od kojih se posebno izdvaja evergreen “Dođi u pet do pet”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track