TUGUJE ZA BRAZILOM: Ibrahimović razočaran što neće igrati na Svetskom prvenstvu
Foto: Reuters

MUNDIJAL

TUGUJE ZA BRAZILOM: Ibrahimović razočaran što neće igrati na Svetskom prvenstvu

Fudbal -
"Veoma sam razočaran što neću biti na Svetskom prvenstvu. Na Mundijalu će igrati najbolji svetski igrači i žao mi je što neću biti tamo. Fudbal je sinonim za Brazil", rekao je Ibrahimović

VAŠINGTON - Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović i izjavio je da je razočaran što reprezentacija Švedske neće igrati na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Šveđane su u baražu eliminisali Portugalci, ukupnim rezultatom 4:2, pa ih po drugi put uzastopno neće biti na Mundijalu.

"Veoma sam razočaran što neću biti na Svetskom prvenstvu jer svaki igrač to želi. Na Mundijalu će igrati najbolji svetski igrači i žao mi je što neću biti tamo. Fudbal je sinonim za Brazil. Omiljeni fudbaler bio mi je Brazilac Ronaldo. Srećan sam zbog mojih saigrača koji će igrati tamo i nadam se da će neki od njih osvojiti Svetsko prvenstvo", rekao je Ibrahimović za "ESPN".

Ibrahimović ove sezone igra sjajno u dresu Parižana, na 22 utakmice postigao je 21 gol i najzaslužniji je što se "sveci" nalaze na prvom mestu na tabeli francuskog šampionata.

On je za nacionalni tim Švedske odigrao 96 utakmica i postigao 48 golova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track