NE POMAŽE NI SEDORF: Udineze eliminisao Milan iz italijanskog Kupa

Fudbaleri iz Udina preokretom do polufinala

NE POMAŽE NI SEDORF: Udineze eliminisao Milan iz italijanskog Kupa

Fudbal -
Tim trenera Frančeska Gvidolina šokirao je favorizovane roso-nere, a novi trener domaćina Klarens Sedorf pretrpeo je prvi bolan neuspeh otkako je preuzeo ekipu prošlog četvrtka

RIM - Fudbaleri Udinezea plasirali su se u u polufinale Kupa Italije pošto su večeras na gostujućem terenu, u četvrtfinalu, savladali ekipu Milana sa 2:1.

Tim trenera Frančeska Gvidolina šokirao je favorizovane roso-nere, a novi trener domaćina Klarens Sedorf pretrpeo je prvi bolan neuspeh otkako je preuzeo ekipu prošlog četvrtka.

Niko se nije nadao eliminaciji Milana, pogotovo kada je Baloteli postigao vodeći pogodak već u 6. minutu. Udineze je, međutim, znalački parirao u nastavku utakmice, Baloteli, Kaka i Robinjo bili su dobro "pokriveni" i od očekivane igre nije bilo ništa.

Iznenađenje je najavio Murijel u finišu poluvremena iz penala, a pogodak za trijumf gostiju postigao je rezervista Lopez u 78. minutu, pa je tim domaćina ispraćen zvižducima sa tribina San Sira.

Značaja doprinos pobedi Udinezea dao je srpski reprezentativni golman Željko Brkić, dok je Dušan Basta presedeo na klupi.

Milan - Udineze 1:2

(Baloteli 6 - Murijel 41. penal, Lopez 78)

Odigrano u utorak:

Roma - Juventus 1:0

U preostalim četvrtfinalnim utakmicama italijanskog kupa sutra igraju Sijena - Fiorentina, a 29. januara Napoli - Lacio.

Polufinalni parovi su Roma - Napoli/Lacio i Udineze - Sijena/Fiorentina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track