RAJKOVIĆ ISKREN: Nadam se da Bajković odlazi
Foto: Dado Djilas

Na pripremama čeka svoju šansu

RAJKOVIĆ ISKREN: Nadam se da Bajković odlazi

Fudbal -
Zaslužio je da se obezbedi, a bilo bi mi drago kad bih ja postao prvi čuvar mreže Zvezde, kaže omladinski šampion Evrope

Zaslužio da naplati kvalitet!Da je Boban Bajković neprikosnoven među stativama Crvene zvezde jasno je svima, pa i mladom golmanu crveno-belih Predragu Rajkoviću, koji priznaje da će priliku da brani dobiti tek nakon Bajkovog odlaska s Marakane. On kaže da priželjkuje da se to dogodi što pre, pre svega jer je rođeni Cetinjanin, posle deset godina u Ljutice Bogdana, zaslužio da naplati svoje znanje.- Nadam se da će Bajko otići negde i obezbediti se. Zaslužio je to. Bilo bi mi drago da postanem prvi golman, jesam i moram biti spreman za to - rekao je Rajković u razgovoru za zvaničan klupski sajt.Golman koji je s omladinskom reprezentacijom Srbije postao šampion Evrope ističe da je na Marakani već sad mnogo napredovao:- Tu sam četiri i po meseca, i fenomenalno sam se uklopio. S Bajkovićem i Vesićem imam super odnose, pre svega prijateljske. S trenerom Srđanom Maksimovićem se dobro radi, i to mnogo drugačije nego što sam radio u Jagodini, a kod Makse sam naučio mnogo dobrih stvari.(S. R.)

Na pripremama u Sloveniji sve pršti... Igrači Zvezde
Na pripremama u Sloveniji sve pršti... Igrači Zvezde

Nenad MilijašBESPARICA NE UTIČE NA NASKapiten Nenad Milijaš rekao je da ekipa u Sloveniji radi odlično i da se ne obaziru na finansijsku situaciju u klubu:- Trudimo se da ništa ne utiče na nas. Besparica i ostali problemi u klubu su poznati, nisu počeli juče, a sad smo malo i mi svesniji svega. Znamo šta nam je cilj, pokušavamo na sve načine da održimo atmosferu jer bez nje nema ni ispunjenja tog cilja. Osvajanje titule bio bi veliki uspeh, pogotovo za ove klince koji igraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track