BOMBA IZ HUMSKE: Abubakar Oumaru prelazi u Partizan?
Foto: Saša Pavlić

Bivši igrač Voše i Zvezde u crno-belom dresu

BOMBA IZ HUMSKE: Abubakar Oumaru prelazi u Partizan?

Fudbal -
Kamerunac bi početkom naredne nedelje trebalo da stigne u Partizan, kao i Stefan Babović, koji će po treći put u karijeri obući crno-beli dres

BEOGRAD - Bivši igrač Crvene zvezde i Vojvodine Kamerunac Abubakar Oumaru, koji je trenutno član Baverena, mogao bi da nastavi karijeru u Partizanu.Oumaru (27) je u Beveren stigao prošle godine, ali se nije proslavio u belgijskom klubu. On je pre Beverena igrao za Vojvodinu, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Ginde i Baekdu. Za reprezentaciju Kameruna nastupio je na dve utakmice. Kamerunac ima dvogodišnji ugovor sa Beverenom, a Partizan bi za njegovo angažovanje morao da plati obeštećenje. Međutim, prema praviliniku FIFA-e jedan igrač može da promeni tri kluba tokom sezone, ali i da igra zvanične mečeve samo za dva. Oumaru je ove sezone već igrao za Vojvodinu i Beveren, što znači da bi mogao da nastupa za crno-bele?

U redove crno-belih mogao bi ponovo da se vrati Stefan Babović, koji trenutno igra za Voždovac. Babobić (27) je ponikao u Partizanu, a potom je igrao za OFK Beograd, Nant, Fejenord i Saragosu."Ne bih zaista želeo da pričam ni o potencijalnim odlascima, a kamoli o dolascima, da me ne bi neko shvatio pogrešno. Oumarua sam trenirao praktično do juče, Babovića izuzetno cenim i to je sve što mogu da kažem", rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track