ZEKA POSTAO MILIONER: Jojić potpisao za Dortmund do 2018!
Foto: Instagram

Srbin nastavlja karijeru u Borusiji

ZEKA POSTAO MILIONER: Jojić potpisao za Dortmund do 2018!

Fudbal -
Jojić (22) će se u Dortmundu pridružiti zemljaku i saigraču iz reprezentacije Srbije Nevenu Subotiću, koji se trenutno oporavlja od operacije kolena

DORTMUND - Dosadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Miloš Jojić potpisao je ugovor na četiri i po godine sa Borusijom iz Dortmunda."Prezadovoljni smo zbog ovog transfera, jer smo sa Jojićem dobili sjajnog veznog fudbalera koji može da igra na više pozicija. Radi se o igraču koji poseduje veliki potencijal i verujem da će se dobro uklopiti u ekipu", rekao je sportski direktor Borusije Mihael Cork.U prvom delu sezone Jojić je za Partizan odigrao 15 utakmica, uz šest golova i sedam asistencija.

"Drago mi je što ću biti u prilici da igram za tako veliki klub kakav je Borusija iz Dortmunda. Radujem se igranju u Bundes ligi i Ligi šampiona", rekao je Jojić.Jojić (22) će se u Dortmundu pridružiti zemljaku i saigraču iz reprezentacije Srbije Nevenu Subotiću, koji se trenutno oporavlja od operacije kolena.Jojić je do sada odigrao jednu utakmicu za nacionalni tim Srbije, a debitovao je u oktobru prošle godine na prijateljskoj utakmici protiv Japana u Novom Sadu.

http://www.youtube.com/watch?v=v0G0JmI2Iws

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track