BUGARI ODLEPILI: Seksi pijarkata na Partizan!
Foto: Damir Dervišagić

Oduševljeni Biljanom Obradović

BUGARI ODLEPILI: Seksi pijarkata na Partizan!

Fudbal -
Mamila uzdahe: Mediji u Bugarskog tvrde da je portparol srpskog šampiona bila glavna zvezda na prijateljskom susretu protiv Liteksa u Antaliji

Bilja u centru pažnje!Fudbaleri Partizana juče su završili prvi deo priprema u Antaliji, gde su na tri meča doživeli jedan poraz, i to od bugarskog Liteksa (2:3), a kad su bugarski mediji u pitanju, na tom susretu fudbal je bio u drugom planu. Predmet njihovog interesovanja bila je portparolka crno-belih Biljana Obradović!U fokusuPoznati tamošnji sportski sajt sportal.bg napravio je čak video-prilog o tome kako se poznata voditeljka ponaša pred meč ova dva kluba. Snimak traje nešto više od pola minuta i u svakom kadru fokus je isključivo na Biljani Obradović. Snimljena je kako razgovara s članovima ekspedicije crno-belih, a onda se okreće prema kameri, zanosno smeši i nonšalantno prolazi pored snimatelja, koji prati njen hod i dok ide uz stepenice.U trenutku kad je ona u krupnom planu, na ekranu je napisano - devojka, a kad se pojavila na mestu gde su se skupljali prvotimci oba tima, bilo je ispisano - igrači. Propratni tekst bi verovatno trebalo da pojača utisak o tome da se jedna mlada devojka nalazi u pretežno muškom poslu.Usporeni snimak njenog hoda dao je dodatnu dozu seksipila ovom video-klipu, ali ni to nije sve. Gledali joj fotkeBugarski novinari se nisu zaustavili na tome, već su u vesti, koju su nazvali: „Seksi portparolka Partizana mami poglede na meču protiv Liteksa“, objavili i nekoliko njenih fotografija. Dve su sa priprema u Antaliji, a jedna je u društvu s direktorkom marketinga Snežanom Filipović, snimljena na jednoj od ranijih konferencija u Beogradu.

Vole SrpkinjeSVIĐA IM SE I SNEŽAPrilikom prošlogodišnjeg gostovanja Partizana u Bugarskoj, tamošnji mediji su napravili i zanimljiv intervju s direktorkom marketinga Partizana Snežanom Filipović. Ona je tom prilikom pričala o modi, gej brakovima, a na pitanje novinara da li je zgodniji tadašnji štoper crno-belih Ivan Ivanov ili Portugalac Kristijano Ronaldo, kratko je odgovorila:- Definitivno Ivan Ivanov.

Samo da se presvukuKRATAK BORAVAK U BEOGRADUPrvotimci Partizana neće se mnogo zadržati u Beogradu, budući da već u utorak sledi novi odlazak u Antaliju. Igrači će moći da se presvuku, vide s porodicama, ali će morati da odigraju i kontrolni meč protiv Hajduka s Liona 4. februara. Dan kasnije kreću put Turske, gde će odmeriti snage protiv Ruženberoka (8. februar), Sarajeva (9. februar), Maribora (11. februar), Rabotničkog (12. februar) i Šahtjora iz Donjecka (14. februara).

http://www.youtube.com/watch?v=l0mZU0r-aGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track