ATLETIKO SAM NA VRHU: Realu bod u Baskiji, Ronaldo isključen

Primera

ATLETIKO SAM NA VRHU: Realu bod u Baskiji, Ronaldo isključen

Fudbal -
Real, za razliku od gradskog rivala Atletika, nije uspeo da iskoristi kiks Barselone i na tabeli preskoči aktuelnog šampiona

Fudbaleri Atletika Bilbao i Reala iz Madrida igrali su nerešeno 1:1, u utakmici 22. kola prvenstva Španije.Real, za razliku od gradskog rivala Atletika, nije uspeo da iskoristi kiks Barselone i na tabeli preskoči aktuelnog šampiona. Posle tvrde, varnicama nabijene borbe, osvojio je samo bod na neugodnom gostovanju u Baskiji, iako je prvi došao do vođstva.Činilo se da će "kraljevski klub" rutinski do trijumfa, kada je Kristijano Ronaldo odlično uposlio Hesea, a ovaj iz blizine zatresao protivničku mrežu. Tradicionalno borbeni domaćin, međutim, nije popuštao, Ibai Gomez je sjajnim udarcem izjednačio desetak minuta kasnije, a Real je do kraja grčevito morao da brani remi i važan bod.Nervozni Ronaldo je, naime, dobio crveni karton u 75. minutu nakon što je odgurnuo Gurpegija, ali Atletik nije uspeo da do kraja još jednom zatrese mrežu oslabljenih gostiju.Real se po broju bodova izjednačio sa Barselonom, a oba kluba zaostaju tri boda za vodećim Atletikom, dok je Atletik Bilbao ostao četvrtoplasirani.

http://www.youtube.com/watch?v=A5-3tHBPBeE

Primera 22. kolo

Atletik Bilbao - Real Madrid 1:1 (Gomez 73 - Hese 65)

Atletiko Madrid - Sosijedad 4:0 (Vilja 38, Kosta 72, Miranda 74, Dijego 87)Betis - Espanjol 2:0 (Kastro 71, 89)Elče - Almerija 1:0 (Erera 58)

Granada - Selta 1:2

Barselona - Valensija 2:3

Hetafe - Valjadolid 0:0

Levante - Rajo Valjekano 0:0

Malaga - Sevilja 3:2

Ponedeljak:

Viljareal - Osasuna Tabela: Atletiko Madrid 57 bodova, Barselona i Real Madrid po 54, Atletik Bilbao 43, Viljareal 37, Sosijedad 36, Sevilja 31, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track