UBEDLJIVI CRNO-BELI: Partizan demolirao Hajduk pred povratak u Tursku
Foto: Saša Pavlić

Pripremni meč

UBEDLJIVI CRNO-BELI: Partizan demolirao Hajduk pred povratak u Tursku

Fudbal -
Malbašić dvostruki strelac, po jednom za crno-bele pogodak postigli Škuletić i Petrović

Fudbaleri Partizana odigrali su pripremnu utakmicu u "Zemunelu" i pred oko 200 gledalaca savladali beogradskog ligaša Hajduk s Liona 4:0 (1:0). Strelci za Partizan bili su Nemanja Petrović u 22., Petar Škuletić u 70. i Filip Malbašić u 79. i 83. minutu.

Trener Marko Nikolić izveo je kombinovan sastav, a zanimljivo je da je kapitensku traku na ovom meču nosio Vojislav Stanković.Crno-beli su meč počeli u sastavu: Lukač - Aksentijević, Stanković, Ivković, Ne. Petrović - Gulan, Saša Marković, Živković, Pantić, Grbić - Fofana.

U drugom poluvremenu igrali su: Ni. Petrović - Vulićević, Obradović, Trajković, Gulan - Brašanac, Ninković, Luka, Ljujić, Malbašić - Škuletić.Partizan u sredu ponovo odlazi u Tursku, na nastavak priprema za novu sezonu. Rivali crno-belih biće Ružomberok, Sarajero, Maribor, Rabotnički i Šahtjor.

Prethodno, četa Marka Nikolića savladala je austrijski Vac sa 2:1, istim rezultatom pao je i Gjongnam iz Južne Koreje, da bi jedini poraz doživeli od bugarskog Liteksa sa 3:2.

Prvi pogodak na meču pao je u 22. minutu kada je Nemanja Petrović odlično šutirao iskosa sa ivice šesnaesterca.

Na 2:0 povisio je Škuletić u 70. minutu. Ninković je odlično prošao po levoj strani, Ljujić je zahvatio, ali je golman Hajduka odbranio i odbio loptu ali kratko, pa je Škuletić naleteo i sa nekoliko metara smestio loptu u mrežu.

Vulićević je započeo akciju Partizana kod trećeg pogotka u 79. minutu. Nedavno pojačanje Partizana centrirao je sa desne strane, loptu je zahvatio Škuletić, prebacio na levoj strani gde se nalazio Malbašić i bez većih problema postigao treći pogodak.

Malbašić je postigao i četvrti pogodak u 83. minutu. Ljujić je poslao odličan pas u prazan prostor Luki, ovaj je odigrao povratnu do Malbašića koji je bio siguran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track