PONOVO U TURSKU: Partizan otputovao na drugi deo priprema
Foto: Partizan

Pet provera do starta prvenstva

PONOVO U TURSKU: Partizan otputovao na drugi deo priprema

Fudbal -
Spisku putnika dodat je Miloš Ostojić, koji je propustio prvi deo priprema u Beleku zbog povrede

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana otputovali su danas za Antaliju na drugi deo priprema za nastavak sezone u Super ligi Srbije.

Posle četiri dana provedena u Beogradu, danas je u Tursku otputovalo 23 igrača i tri golmana.

U odnosu na prvi deo priprema sa crno-belima nisu Miloš Jojić, koji je u međuvremenu potpisao ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, kao i Matija Ljujić i Dejan Georgijević koji su se vratili u Teleoptik.

Spisku putnika dodat je Miloš Ostojić, koji je propustio prvi deo priprema u Beleku zbog povrede.

Crno-beli će u Turskoj ostati do 15. februara i odigraće pet utakmica.

Prvi kontrolni meč je na programu 8. februara kada će Partizan odmeriti snage sa Ružomberokom iz Slovačke, a dan kasnije će igrati protiv Sarajeva. Za 11. februar je zakazan meč sa Mariborom, dok će protiv Rabotničkog iz Skoplja igrati 12. februara. Poslednji meč protiv ukrajinskog Šahtjora na programu je 14. februara. Prvi meč u prolećnom delu sezone Super lige Srbije Partizan igra 23. februara kada gostuje Novom Pazaru.

Golmani: Živković Živko, Petrović Nikola i Lukač Milan.Odbrana: Volkov Vladimir, Vulićević Miroslav, Petrović Nemanja, Stanković Vojislav, Aksentijević Nikola, Trajković Branislav, Obradović Milan, Gulan Nikola, Ivković Saša, Ostojić Miloš.Vezni red: Luka Predrag, Brašanac Darko, Drinčić Nikola, Marković Saša, Ilić Saša, Grbić Petar, Malbašić Filip, Ninković Nikola, Živković Andrija i Pantić Danilo.Napad: Beko Fofana, Škuletić Petar, Lazović Danko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track