MOĆNI MILIONERI: Jojić sa klupe gledao kako je Borusija zgazila Verder!
Foto: AP

Srbin bio u konkurenciji za prvi tim

MOĆNI MILIONERI: Jojić sa klupe gledao kako je Borusija zgazila Verder!

Fudbal -
Miloš Jojić je po prvi put od dolaska u Dortmund konkurisao za prvi tim, ali je meč sa Verderom gledao sa klupe za rezerve

BREMEN - Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su u gostima ekipu Verdera rezultatom 5:1 u meču 20. kola Bundeslige. Golove za "milionere" postigli su Levandovski u 26. i 85, Mhitarijan u 41. i 62. i Fridrih u 47. minutu. Jedini strelac za domaći tim bio je Ajčiček u 89.Novo pojačanje Borusije Miloš Jojić bio je na klupi za rezerve. U ekipi Verdera Aleksandar Ignjovski bio je na klupi za rezerve.Bajern je u gostima pobedio Nirnberg sa 2:0 pogocima Mandžukića u 18. i Lama u 49. minutu.Ajntraht je pobedio Braunšvajg s 3:0, a Volfsburg je bio bolji od Majnca s 3:0. Frajburg i Hofenhajm su igrali 1:1.

Herta je u gostima pobedila Hamburg sa 3:0. Najzaslužniji za pobedu Herte bio je dvostruki strelac Adrijan Ramos, iako je čak uspeo da promaši i penal. Jedan pogodak za goste dao je Sami Alagui.Bajern je prvi sa 56 bodova, dok je Leverkuzen drugi s 43. Borusija je treća sa 39 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track