OŠIŠAO SE NA NULU: Rajkovićeva "tarzanka" nije prošla kod saigrača
Foto: Kurir

Mladi fudbaler morao da menja frizuru

OŠIŠAO SE NA NULU: Rajkovićeva "tarzanka" nije prošla kod saigrača

Fudbal -
Bilo mi je dosadno, pa sam odlučio da me Gogić ošiša, ali kad sam došao na doručak svi su se zgrozili, pa sam morao da se doteram, otkriva golman Crvene zvezde

Mlad je, naučiće...Palo je prvo šišanje na pripremama fudbalera Crvene zvezde. Mladi golman Predrag Rajković morao je da menja frizuru, jer se saigračima nije dopala njegova "tarzanka", pa je morao da je dotera u simpatičniju "nularicu". Odlična atmosfera među igračima crveno-belih, tako je još jednom dobila potvrdu.Evropski prvak iz Litvanije Predrag Rajković odlučio je pre dva dana da promeni svoj imidž.Da li se ugledao na kolegu iz reprezentacije Aleksandra Mitrovića koji je profurao popularnu "balotelijevku" pre neki dan, ili mu je samo došlo da promeni imidž, nije hteo da otkrije.- Moj cimer i ja smo pravili neki cirkus u sobi... (smeh) Šalim se. Bilo nam je dosadno, pa smo rešili da pravimo neke frizure. Ošišao me Gogić na "tarzanku" kako se kaže. Otišao sam sledeće jutro na doručak i svi su se zgrozili videvši moju frizuru - otkrio je Predrag Rajković, a potom dodao:- Jedini koji je pohvalio moj novi imidž bio je Vukan Savićević. Stariji igrači poput Milijaša, Bajkovića i ostalih rekli su mi da se ošišam pod hitno, pošto fudbaler Crvene zvezde tako ne može da izgleda. Ja sam ih odmah poslušao.

Mladi Rajković davao je izjave okružen saigračima, koji su ga neprestano začikavali, ali je on vrlo profesionalno odradio svoj posao.- Goran Gogić je opet morao da uzme mašinicu u ruke. Čuo sam kasnije da Dauda i Onjilo vole da šišaju, pa ću i njih da proverim. Sad sam vratio svoj stari imidž, uvek se šišam ovako. Porašće kosa, vrlo brzo - nasmejao je sve Rajković.

Milijaš: U Zvezdi ne možeš ništa do polaNenad Milijaš smatra da je Predrag Rajković mlad igrač i kao takav sklon "greškama u koracima" koje se lako ispravljaju.- Nije trebalo da se ošiša tako kako se ošišao. Kad je već to uradio, morao je da odradi do kraja. U ovom klubu ništa ne može do pola da bude, pa tako ni frizura - istakao je kapiten Crvene zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track