NASRI NEMA DILEMU: Riberiju Zlatna lopta ako Francuska osvoji Mundijal

optimista

NASRI NEMA DILEMU: Riberiju Zlatna lopta ako Francuska osvoji Mundijal

Fudbal -
Rekao sam Riberiju da ove godine neće biti dileme oko Zlatne lopte ukoliko Francuska osvoji Svetsko prvenstvo. Frank je lider i primer svim igračima, izjavio je Nasri.

MANČESTER - Reprezentativac Francuske i fudbaler Mančester sitija Samir Nasri izjavio je da će njegov zemljak Frank Riberi sledeće godine sigurno osvojiti Zlatnu loptu ukoliko "trikolori" osvoje Svetsko prvenstvo u Brazilu.Riberi se i ove sezone našao u najužoj konkurenciji, ali je na kraju tu prestižnu nagradu osvojio Portugalac Kristijano Ronaldo. Riberiju nije pomoglo ni to što je sa Bajernom osvojio Ligu šampiona, Bundesligu, Kup Nemačke i Svetsko klupsko prvenstvo.

"Razgovarao sam sa Riberijem na ceremoniji u Cirihu. Pre dodele mi je rekao da neće dobiti nagradu i bio je razočaran. Rekao sam mu da će i ove godine biti sjajan i da neće biti dileme ukoliko osvoji Svetsko prvenstvo. Frank je lider i primer svim igračima, jer je teško igrati na takvom nivou na kojem su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, koji kao da su sa druge planete", rekao je Nasri.Francuska će na Svetskom prvenstvu u Brazilu igrati u E grupi sa reprezentacijama Hondurasa, Švajcarske i Ekvadora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track