NOVI GAF MAMIĆA: Razbijte diskoteku i hotel, Dinamo i ja ćemo sve platiti
Foto: Beta

Gazda održao govor

NOVI GAF MAMIĆA: Razbijte diskoteku i hotel, Dinamo i ja ćemo sve platiti

Fudbal -
Vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel. Dinamo i ja sve ćemo platiti, vikao je u euforiji prvi čovek Dinama

ZAGREB - Gazda Dinama Zdravko Mamić odavno je poznat po vatrenim govorima, ali ovog puta je u svojoj euforiji otišao korak dalje.

Mamić je 14. februara organizovao večeru u Udruženju navijača Bed Blu Bojsa, gde je doveo ceo tim. U jednom trenutku je prekinuo muzičare i održao govor u kome je poručio igračima Dinama da mogu da razbiju sve jer će on sve platiti.

"Ovo je edukacija. Ne možete tražiti od našeg brata Fernandesa, od našeg brata Sudanija, od našeg brata Lime i Adija da uhvate naš ritam. Ali, ti kapetane Džo Šimuniću, ti Pivariću, ti Antoliću, ti Haliloviću, ti purgeru, napravite da Zagreb poludi. Kako kaže Silvio Marić u jednoj utakmici, u euforiji, na pitanje gde ćete biti: 'U kanalu!' I vi budite u kanalu i vi budite tamo gde će vas saletati da im date autograme, da se slikaju s vama. Vi preuredite diskoteku, zatvorite kafić, razbijte diskoteku, razbijte hotel. Dinamo i ja sve ćemo platiti!"

Nakon euforičnog govora Mamić je pobrao aplauze te se fešta "modrih" nastavila.

http://www.youtube.com/watch?v=P05gYu6JDbg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track