BITKA ZA ŽIVOT: Lekari sumnjaju da Marko Jovanović boluje od leukemije
Foto: Fonet

Bolestan

BITKA ZA ŽIVOT: Lekari sumnjaju da Marko Jovanović boluje od leukemije

Fudbal -
Bivši defanzivac Partizana i fudbaler Visle se nalazi na klinici u Švajcarskoj jer lekari u Poljskoj sumnjaju da boluje od leukemije

Više od mesec dana na treninzima Visle iz Krakova nema Marka Jovanovića. Nekadašnji defanzivac Partizana je pre bolesti bio jedan od najboljih fudbalera poljskog velikana, tako da je mnogima bio čudan njegov duži izostanak, tim pre jer nije bilo informacija da je povređen.Prvo se sumnjalo da je u pitanju grip, ali kada je Jovanović počeo da se žali na bolove u predelu srca, usledile su ozbiljnije lekarske analize. Rezultati urađenih testova su nažalost doneli šokantne vesti. Lekari u Poljskoj sumnjaju da je u pitanju leukemija. Jovanović je ubrzo otputovao u Srbiju na detaljnije analize, a potom je otišao na kliniku u Švajcarskoj.„Marko će obaviti dodatna testiranja u Švajcarskoj. Snažno verujem da će se ispostaviti da ranija dijagnoza o leukemiji nije tačna i da će lekari u Švajcarskoj pronaći neki drugi razlog njegovog zdravstevnog stanja. Ceo klub je uz Marka. U ovakvim situacijama, fudbal pada u drugi plan i jedino što nam je važno je da Marko potpuno ozdravi“, rekao je trener Visle Franćišek Smuda.

Jovanović igra najvažniju utakmicu u životu i ostaje da se nadamo da će beskompromisni borac i ovoga puta izaći kao pobednik!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track