DEJO O IMIDŽU NA ŽREBU ZA EURO 2016: Ovi svi nose kravate (VIDEO)

Zanimljivosti

DEJO O IMIDŽU NA ŽREBU ZA EURO 2016: Ovi svi nose kravate (VIDEO)

Fudbal -
Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore na sebi svojstven način prokomentarisao izgled posetilaca žreba, koji se odžava u nedelju u podne u Nici

Žreb kvalifikacija za Evropsko fudbalsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine održaće se u nedelju u Nici, a selekcija Srbije nalazi se u trećem šeširu.

Zbog toga su se u Francuskoj okupili predstavnici ebropskih fudbalskih saveza, a interesantno je zapažanje predsednika Fudbalskog saeza Crne Gore Dejana Savićevića o imidžu posetilaca hotela. Dok se peo pokretnim stepenicama popularni Genije je pričao o povredama reprezentativaca Crne Gore, a potom sasvim neočekivano izustio:

"Ovi svi nose kravate", rekao je Dejo.

Ceremonija u Akropolis centru počinje tačno u podne, a Srbiju će na žrebu predstavljati predsednik FSS Tomislav Karadžić, potpredsednik Ivan Ćurković, generalni sekretar Zoran Laković, v.d. selektora Ljubinko Drulović i tim menadžer A reprezentacije Aleksandar Bošković.

Šampionat Evrope, prvi na kojem će učestvovati 24 selekcije, održaće se od 10. juna do 10. jula 2016. godine, a direktan plasman na završni turnir obezbediće devet pobednika grupa, devet drugoplasiranih selekcija i najbolja trećeplasirana reprezentacija. Preostalih osam trećeplasiranih selekcija igraće baraž i četiri pobednika pridružiće se ostalim učesnicima.

Selekcija Srbije nalazi se u trećem šeširu

http://www.youtube.com/watch?v=GjdrcYZ682w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track