BARTON OPTUŽUJE: Vidić ne želi da bude deo Junajteda, a koristi i posebnu svlačionicu
Foto: Reuters

Haos na Old trafordu

BARTON OPTUŽUJE: Vidić ne želi da bude deo Junajteda, a koristi i posebnu svlačionicu

Fudbal -
Barton je u razgovoru sa britanskim novinarima naveo da je Srbin posle odluke da na kraju sezone napusti ekipu sa "Old traforda" sveo saradnju saigračima na minimum, a od menadžera Junajteda Dejvida Mojesa insistirao je da koristi posebnu svlačionicu

LONDON - Fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton optužio je kapitena Mančester junajteda Nemanju Vidića da ne poštuje saigrače i da koristi posebnu svlačionicu.Barton je u razgovoru sa britanskim novinarima naveo da je Srbin posle odluke da na kraju sezone napusti ekipu sa "Old traforda" sveo saradnju saigračima na minimum, a od menadžera Junajteda Dejvida Mojesa insistirao je da koristi posebnu svlačionicu. Vidić je pre nekoliko nedelja doneo odluku da na kraju sezone napusti Junajted. "Kruže glasine da Vidić ne želi da bude deo kolektiva. Čuo sam da se on nakon treninga presvlači u posebnoj svlačionici i da odbija da bude deo ekipe. Mislim da je sve to plod loših dogovora u vezi novog ugovora u Junajtedu", rekao je Barton i zapitao se da li je takva situacija u klubu sa Old traforda mogla da se desi godinu dana ranije kada je trener bio Aleks Ferguson.

Ostrvski mediji osuli su paljbu po Dejvidu Mojesu koga smatraju glavnim krivcem za loše rezultate u ovoj sezoni. Neki mediji su preneli tvrdnje sa berze u Njujorku da je Mojes već dobio otkaz, ali je ta informacija demantovana iz kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track