DA LI KAPITEN PARTIZANA SME OVAKO DA SE PONAŠA: Ninković pogodio pa pocrveneo (VIDEO)

Ne valja mu posao

DA LI KAPITEN PARTIZANA SME OVAKO DA SE PONAŠA: Ninković pogodio pa pocrveneo (VIDEO)

Fudbal -
Reprezentativac Srbije i po izlasku Saše Ilića kapiten Partizana napravio novi u seriji nepromišljenih ispada

Fudbaler i u utakmici sa niškim Radničkim u 17. kolu Super lige fudbaler i na kratko kapiten Partizana Nikola Ninković, napravio je novu u mnoštvu ispada kojima narušava reputaciju velikog talenta i perspektive srpskog fudbala.

Ninković je u 86. minutu postigao gol za trijumf Partizana, a potom je zaradio isključenje! U sveopštoj gužvi i odgurivanju, strelac drugog gola za klub iz Humske, po ko zna koji put je pokazao da ne ume da se kontroliše i obuzda svoj temperament. Pritrčao je Ćulumu sa leđa i udario ga, a sudija je na kraju kada se sve raščistilo pokazao crveni karton i Ninkoviću i Ćulumu.

"Napravio sam glupost. Nisam ga udario, već samo odgurnuo rukom po glavi, ali je sudija video trenutak kad moja ruka ide prema njemu i morao je da mi pokaže crveni karton", rekao je Ninković.

Trener Marko Nikolić, koji je hvalio Ninkovića tokom priprema da se to onaj Ninković kakav mu treba, ima težak zadatak da smiri strast ovog 19-godišnjaka. Njegovim prethodnicima to baš i nije polazilo za rukom.

Nikolić je novinarima rekao da nije najbolje video šta se desilo u tom 88. minutu. Verovatno će imati šta da kaže Ninkoviću u četiri oka...

"Mogu samo da kažem da se ovakve stvari dešavaju kad je na obe strane prisutna velika želja", rekao je trener crno-belihSve što se dešavalo tokom incidenta možete pogledati od 2:50 minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=Hyw8wKreZkA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track