Dragan Mrđa: Sudbina je sada u našim rukama

Zvezdina haubica: Prvi strelac Jelen Superlige

Dragan Mrđa: Sudbina je sada u našim rukama

Fudbal -
Partizan je pod većim pritiskom otkad nam gledaju u leđa. Znamo kako je to jer smo u jesenjem delu bili drugi, tvrdi Dragan Mrđa

Jagodinci u arhivi.Crvena zvezda protutnjala je Jagodinom, zahvaljujući golovima Dragan Mrđe i Nenada Milijaša na teškom gostovanju. Napadač crveno-belih Mrđa u razgovoru za Kurir kaže da ekipi odgovara liderska pozicija u Superligi, da je sada veći pritisak na Partizanu i da ekipa iz meča u meč deluje sve kompaktnije i homogenije.Dali gol na vreme- Očekivali smo tešku utakmicu, što se ispostavilo kao ispravno. Bez obzira na to što smo ih u Jagodini dobili šest puta zaredom, znali smo da do šeste pobede nećemo doći lako. Dali smo gol na vreme i usmerili utakmicu u našem pravcu. Drugi gol, koji je bio delo kapitena Milijaša, rešio je pobednika. Svesno smo im u drugom poluvremenu prepustili inicijativu i igrali na kontre - rekao je Mrđa, koji je sa 11 golova najbolji strelac Superlige.Partizan, najveći takmac Crvene zvezde u borbi za titulu, teško je slavio protiv niškog Radničkog u Humskoj.- Nisam gledao njihov meč, ali vidi se da su crno-beli pod znatno većim pritiskom otkad nam gledaju u leđa. To je normalno jer ne držiš više svoju sudbinu u rukama. Čekaš rivala da kiksne. Mi to najbolje znamo jer smo jesenji deo sezone bili drugi. Ipak, liderska pozicija neće nas opustiti. Ima 13 mečeva do kraja. Biće kikseva. I naših i njihovih.Stižu KruševljaniNaredne subote od 18 časova Crvena zvezda na Marakani dočekuje Napredak.- Njih smo jedva dobili u Kruševcu. Sad su doveli za trenera Nenada Lalatovića, koji zna da motiviše ekipu i postavi igru. Pokazao je to dok je vodio Voždovac jer nas je pobedio. Sigurno je da dolaze da nas iznenade, a mi nemamo pravo na grešku - tvrdi Mrđa.

Lep jubilejLAZOVIĆ U KLUBU 100Najbolji fudbaler Crvene zvezde na početku jesenjeg dela sezone svakako je Darko Lazović, koji je u Jagodini upisao 100. utakmicu u voljenom dresu.- Velika je čast odigrati 100 utakmica za Crvenu zvezdu! Ne može mnogo fudbalera da se pohvali tom činjenicom. U naredna dva kola igramo kao domaćini. Očekujem dve pobede i da se učvrstimo na čelu tabele - smatra Lazović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track