DEJVID BEKAM: Mogu da umrem kao srećan čovek

Posle snimanja Mućki

DEJVID BEKAM: Mogu da umrem kao srećan čovek

Fudbal -
Iskreno, nisam želeo samo da naručim tekst, hteo sam da to izgleda stvarno, da to bude gluma. Ključna stvar je da prave stvari kažeš u pravom trenutku", rekao je Dejvid Bekam

LONDON - Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam izjavio je posle snimanja specijalne epizode serije "Mućke" da sada može da umre kao srećan čovek. "Veliki sam fan Mućki. Tako je od kada znam za sebe. Rođen sam u istočnom Londonu, pa se može reći da sam rastao uz tu seriju. Nikada u životu nisam bio nervozan kao pred ovo snimanje. Činjenica da ću biti na istom setu sa Nikolasom Lindhurstom (Rodni) i Dejvidom Džejsonom (Del Boj) nije mi dala mira", priznao je Bekam.

Serija o braći iz Pekama najpopularnija je u istoriji britanske televizije, emitovala se od 1981. do 2003, godine. "Iskreno, nisam želeo samo da naručim tekst, hteo sam da to izgleda stvarno, da to bude gluma. Ključna stvar je da prave stvari kažeš u pravom trenutku", dodao je Bekam.Epizoda sa Dejvidom Bekamom biće emitovana 21. marta na televiziji BBC.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track