RUNI PRIZNAO: Jedan od najgorih dana u mojoj karijeri
Foto: AP

Debakl Junajteda na Old trafordu

RUNI PRIZNAO: Jedan od najgorih dana u mojoj karijeri

Fudbal -
Mančester junajted je izgubio danas na Old trafordu od Liverpula sa 3:0. Dva gola za Liverpul postigao je Stiven Džerard sa penala, a treći je dao Luis Suarez

BEOGRAD - Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi rekao je da mu je današnji meč i poraz od Liverpula jedan od najgorih trenutaka u karijeri. "Ovo mi je jedan od najgorih dana karijeri. Teško je to prihvatiti, ali treba odati priznanje Liverpulu, dobro su igrali. Niko ne voli da izgubi, pogotovo ne na ovaj način, na ovom stadionu. Nije lepo", rekao je Runi. Mančester junajted je izgubio danas na Old trafordu od Liverpula sa 3:0. Dva gola za Liverpul postigao je Stiven Džerard sa penala, a treći je dao Luis Suares. "Imali smo plan igre za drugo poluvreme, ali je sve to izletelo kroz prozor kada nam je rano dosuđen penal", dodao je Runi.Trener Mančester junajteda Dejvid Mojes rekao je danas da je Liverpul zasluženo pobedio, ali je i dodao da je bilo sumljivih odluka sudija. "Teško je da pričam o utakmici koja je bila puna penala. Neki su postojali, neki nisu. Bolje da ne pričam o tome, na sudijama je da donesu prave odluke... Ovo je bio težak dan za nas", rekao je Mojes. Na pitanje da li je Liverpul danas bio bolji, Mojes je kazao:

"Da, igrali su bolje od nas". Mančester je sedmi na tabeli Premijer lige sa 48 bodova. "Borićemo se do kraja, biće teško, ali videćemo šta možemo da uradimo", dodao je Mojes.Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard izjavio je da je njegova ekipa današnjom pobedom protiv Mančetster junajteda još jednom pokazala da je pravi kandidat za osvajanje titule u Premijer ligi. "Bio je ovo fantastičan dan... Došli smo ovde da pobedimo. Uživaćemo večeras, ali brzo moramo dalje. Danas smo pokazali da smo pravi kandidati za titulu i da ćemo se boriti do kraja", rekao je Džerard.Džerard je postigao dva gola iz penala. "Odigrali smo odlično danas. Kontrolisali smo igru, odbrana Junajteda neće imati teži zadatak od ovog danas s našim napadačima", kazao je kapiten Liverpula. Ekipa s Enfilda je i dalje druga na tabeli Premijer lige sa 62 boda posle 29 odigranih mečeva. "Verujemo da možemo da osvojimo titulu, ali moramo i Kardif i Sanderlend da posmatramo kao Junajted", rekao je Džerard.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track