Klop: Hoću još jednu pobedu!
Foto: Rojter

Trener Dortmunda pred Zenit

Klop: Hoću još jednu pobedu!

Fudbal -
Dortmund je razbio ruski klub sa 4:2 i samo čudo ih može sprečiti da obezbede plasman među osam najboljih klubova na kontinentu

Jirgen trenera strogoću!Trener vicešampiona Evrope Jirgen Klop zahteva od igrača još jednu ubedljivu pobedu nad Zenitom večeras (20.45) na stadionu Iduna park u revanš meču osmine finale Lige šampiona, iako „milioneri“ imaju ogromnu prednost iz prvog meča odigranog u Sankt Peterburgu!Dortmund je razbio ruski klub sa 4:2 i samo čudo ih može sprečiti da obezbede plasman među osam najboljih klubova na kontinentu. Međutim, trofejni nemački stručnjak je prilično izribao svoje izabranike zbog loših rezultata u poslednjih nekoliko nedelja i nema nameru da se zadovolji bilo kojim drugim ishodom osim trijumfa.- Jasno je da smo pobedom u prvom meču došli nadomak plasmana u narednu fazu. Međutim, igramo loše u prethodnih mesec dana, kada smo i doživeli dva poraza na svom terenu u prvenstvu Nemačke. Ne želim da se takve stvari ponavljaju i zato sam igračima poručio da ovaj meč igraju kao da mi jurimo minus od dva pogotka - kazao je Klop.(P. P.)

Treći „milioner“HOĆE LJAJIĆA!Posle transfera Miloša Jojića u zimskom prelaznom roku, trener Dortmunda Jirgen Klop zainteresovan je za usluge još jednog srpskog internacionalca Adema Ljajića. „Milioneri“ su spremni da Romi plate 12.000.000 evra obeštećenja za transfer Ljajića, koji je ove sezone odigrao 21 meč za „vučicu“, postigao pet golova i zabeležio isto toliko asistencija. Tako bi „milioneri“ mogli da imaju čak tri Srbina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track