POGLEDAJTE: Nove "Mućke" sa Dejvidom Bekamom
Foto: Printskrin

Dejvid iz Pekama

POGLEDAJTE: Nove "Mućke" sa Dejvidom Bekamom

Fudbal -
Bekam u epizodi koja je snimljena kao vid pomoći u prikupljanju sredstava za sportske namene ulazi u restoran i seda za sto sa Del Bojem i Rodnijem

LONDON - Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam po svemu sudeći dobro se snašao na snimanju specijalne epizode legendarne serije "Mućke" (Only fools and horses).

Bekam u epizodi koja je snimljena kao vid pomoći u prikupljanju sredstava za sportske namene ulazi u restoran i seda za sto sa Del Bojem i Rodnijem.

Kada ga čuvena braća pitaju zašto nosi naočare, on im odgovara da je to njegov način skrivanja.

"Veliki sam fan Mućki. Tako je od kada znam za sebe. Rođen sam u istočnom Londonu, pa se može reći da sam rastao uz tu seriju. Nikada u životu nisam bio nervozan kao pred ovo snimanje. Činjenica da ću biti na istom setu sa Nikolasom Lindhurstom (Rodni) i Dejvidom Džejsonom (Del Boj) nije mi dala mira", priznao je Bekam posle snimanja.

Serija o braći iz Pekama najpopularnija je u istoriji britanske televizije, emitovala se od 1981. do 2003, godine.

"Iskreno, nisam želeo samo da naručim tekst, hteo sam da to izgleda stvarno, da to bude gluma. Ključna stvar je da prave stvari kažeš u pravom trenutku", dodao je Bekam.

Epizoda sa Dejvidom Bekamom u Mućkama, pored legendarnih Džejsona i Lindhursta, emitovaće se na BBC-u 21. marta, a isečak te emisije sa Bekamom možete pogledati OVDE.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track