MAMINJO BOKSER: Mamić se tukao sa čelnicima Hajduka, Dinamo slavio na Poljudu (VIDEO)

Novi skandal

MAMINJO BOKSER: Mamić se tukao sa čelnicima Hajduka, Dinamo slavio na Poljudu (VIDEO)

Fudbal -
Prvi čovek tima iz Zagreba se slaveći trijumf u najvećem hrvatskom derbiju sukobio sa Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Ivom Begom

U najvećem derbiju hrvatskog fudbala Dinamo je na Poljudu savladao Hajduk sa 2:0, alči je meč obeležio je prvi čovek kluba iz Zagreba Zdravko Mamić, koji se dva puta fizički sukobio sa čelnicima Splićana Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Ivom Begom.Domaćin je Zdravka Mamića na Poljudu smestio u ložu, no tek u zadnji red, odmah ispod novinarskih kabina. I sve je bilo uljudno i mirno dok se Zdravko nije pobunio na jednu odluku sudija u 62. minuti utakmice.

Mamić je protestovao, odgovorili su mu navijači 'bilih', a onda se u svađu uključio i Ljubo Pavasović Visković. Mamić mu je odgovorio u žestokom stilu i ubrzo su krenule uvrede s obe strane.Mamić je pretio, Visković, inače član Nadzornog odbora Hajduka, nije mu ostao dužan i posle čega je reagovala redarska služba, pa i policija. Sve to videli su i najžešći navijači 'bilih' te su krenule i uvrede na račun maksimirskog šefa. Ubrzo se sve smirilo, svako je seo na svoje mesto i oni koje je zanimala utakmica mogli su nastaviti gledati veliki hrvatski derbi.

Nije dugo trajalo primirje. Nakon gola Alena Halilovića u 94. minutu za konačnih 2-0 Zdravko je napustio svoj deo svečane lože, preskočio ogradu i uleteo među čelnike Hajduka s podignutim rukama slaveći pobedu Dinama. Tamo ga je dočekao Ivo Bego, bivši igrač i legenda Hajduka, te nasrnuo na Mamića, koji je vešto izbegao udarac.

http://www.youtube.com/watch?v=Zm9dHo2k0ro

(Kurir sport /24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track