Murinjo: Nemamo onu stvar
Foto: Rojter

Portugalac opet imao svoj šou pred kamerama

Murinjo: Nemamo onu stvar

Fudbal -
Posle poraza od Palasa Žoze se oprostio od pehara i u jednoj reči napisanoj na parčetu papira odgovorio šta nedostaje ekipi

Iskren do jaja...Čelsi je odigrao jednu od najgorih utakmica u sezoni i porazom od Kristal palasa ugrozio lidersko mesto na tabeli, ali i znatno smanjio šanse da osvoji titulu Premijer lige. Srpski internacionalci Nemanja Matić i Branislav Ivanović bili su očajni tokom celog susreta, zajedno sa strelcem autogola Džonom Terijem, pa je ogorčeni menadžer „plavaca“ Žoze Murinjo, koji se već oprostio od šampionskog pehara, na konferenciji za medije poručio da njegovim izabranicima nedostaju mu.a!Prokockali sveČitav trud ove sezone fudbaleri Čelsi uspeli su da prokockaju za 90 minuta duela na Selherts parku, i to protiv jednog od glavnih kandidata za ispadanje iz elite. Kontroverzni portugalski stručnjak video je zlo očima još pola sata pre kraja meča, pa je počeo da se svađa sa svima, čak i sa dečakom koji sakuplja lopte. Po završetku susreta Murinjo je tvrdio da je titula izgubljena, a zatim na pitanje novinara šta nedostaje „plavcima“ za osvajanje pehara, zaćutao i na parčetu papira napisao „mu.a“.Treba nam čudo- Ovo su utakmice zbog kojih se gubi titula! Pitate me da li Čelsi može do trofeja, a ja iskreno mislim da je potrebno čudo da bi se takvo nešto dogodilo - besno je komentarisao Žoze poraz od Palasa, a zatim objasnio incident sa dečakom uz aut-liniju.- Ne volim kad sakupljači lopti provociraju igrače. Može se dogoditi ono što se dogodilo na meču Svonsija - kad je igrač izgubio živce, a onda još ispao kriv za što sve. Rekao sam dečaku da prestane jer rizikuje da ga jedan od mojih igrača udari. Jedva sam zaustavio Aspilikuetu - rekao je Portugalac.

Eto šta fali „plavcima“... Žozeovo parče papira
Eto šta fali „plavcima“... Žozeovo parče papira

Nije sve crnoPOHVALIO BANETA IVANOVIĆANapad Čelsija očajno je funkcionisao tokom duela sa „orlovima“, a najgorim igračem na terenu proglašen je Fernando Tores. Murinjo pohvalio je poslednju liniju tima.- Ivanović, Kejhil, Teri i Aspilikueta igraju po kiši, suncu, malim, velikim terenima, agresivnim i pasivnim timovima. Oni igraju dobro na svakom meču od početka sezone do danas. Međutim, protiv Palasa je nešto drugo ozbiljno škripalo u ekipi - izjavio je Murinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track