NAVIJAČI POBEDILI: Fudbalsko prvenstvo se neće igrati na Veliku subotu (ANKETA)
Foto: Firma1989.com

Veliki vernici

NAVIJAČI POBEDILI: Fudbalsko prvenstvo se neće igrati na Veliku subotu (ANKETA)

Fudbal -
Razlog za ovakvu odluku je višegodišnji bojkot navijača većine klubova kada su u pitanju utakmice koje su se igrale na Veliku subotu. Prošle godine svaki klub je mogao da odabere da li će igrati dan pred Vaskrs

Zajednica fudbalskih klubova Superlige Srbije odlučila je da se tokom Vaskršnjeg vikenda ne igraju utakmice.

Razlog za ovakvu odluku je višegodišnji bojkot navijača većine klubova kada su u pitanju utakmice koje su se igrale na Veliku subotu. Prošle godine svaki klub je mogao da odabere da li će igrati dan pred Vaskrs.

Shodno ovoj odluci, utakmice 24. kola biće odigrane u Veliki četvrtak 17. aprila, dok će naredno 25. kolo biti odigrano trećeg dana Vaskrsa u utorak 22. aprila.Parovi 24. kola: Radnički 1923 - OFK Beograd, Sloboda - Vojvodina, Rad - Javor, Partizan - Jagodina, Radnički Niš - Napredak, Novi Pazar - Crvena zvezda, Čukarički - Donji Srem, Spartak Voždovac.

Parovi 25. kola: Spartak - Radnički 1923, Voždovac - Čukarički, Donji Srem - Novi Pazar, Crvena zvezda - Radnički Niš, Napredak - Partizan, Jagodina - Rad, Javor - Sloboda i Vojvodina - OFK Beograd.Zanimljivo je da će u okviru 26. kola, koje će igrati u redovnom terminu 26. i 27. aprila, biti odigran i večiti derbi, u kome može da padne odluka o prvaku. Obe ekipe očekuju izuzetno teška iskušenja u svega osam dana.

Zvezda će prvo na gostovanje Novom Pazaru, potom dočekuje Radnički iz Niša, pa gostuje na stadionu u Humskoj.

Partizan će pre domaćinstva Zvezdi, prvo dočekati Jagodinu, a potom na put u Kruševac gde će igrati s Napretkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track