POGLEDAJTE: Ljupko Petrović se ljubi s Arkanom
Foto: Printskrin

Iskusni trener nije preuzeo Sarajevo

POGLEDAJTE: Ljupko Petrović se ljubi s Arkanom

Fudbal -
Sporna fotografija na kojoj se vidi kako Željko Ražnatović Arkan obučava Petrovića da puca iz heklera je lažna, tvrdi sudski veštak Edin Kundalić

BEOGRAD - Srpski trener Ljupko Petrović nije potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo pošto se digla velika prašina zbog navodne slike iskusnog stručnjaka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.Sporna fotografija na kojoj se vidi kako Željko Ražnatović Arkan obučava Petrovića da puca iz heklera je lažna, tvrdi sudski veštak Edin Kundalić. Ova fotografija je izazvala pravi potres u BiH, a Petrović je posle dogovora sa čelnicima BiH superligaša odlučio da ne preuzme Sarajevo i na klupi zameni Roberta Jarnija. Petrović je oštro demantovao da je na toj slici i potvrdio da se radi o montaži.

"Ne sećam se da sam se slikao nekad i negde s Arkanom i oružjem", naveo je Petrović i dodao:"Nisam imao nikakav poseban odnos s Arkanom. Bio je vođa Delija i to je sve. Ja sam tada trenirao fudbalere Zvezde, a čim je počeo rat, napustio sam zemlju jer nisam mogao da gledam kako nestaje zemlja koju sam smatrao savršenom".Međutim, bosanski I hrvatski mediji objavili su snimak iz jedne emisije na kojoj se vidi kako Petrović 1998. godine dolazi na proslavu šampionske titule. Petrović se na proslavi srdačno pozdravlja sa tadašnjim prvim čovekom Obilića Željkom Ražnatovićem Arkanom.Pozdrav Petrovića i Ražnatovića pogledajte na 1:22 snimka.

http://www.youtube.com/watch?v=Gp-DXyAPe98

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track