REŠETAJU MREŽE: Mitrović i Kostić doneli pobede  Anderlehtu i Groningenu

Efikasni

REŠETAJU MREŽE: Mitrović i Kostić doneli pobede Anderlehtu i Groningenu

Fudbal -
Mitrović pogodio protiv Lokerena, a Kostić rastužio fudbalere Brede

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Aleksandar Mitrović ne samo što su postigli golove u mečevima svojih timova, Groningena i Anderlehta, već su na taj način njima donelitri boda. Bivši fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović postigao je pobedonosni pogodak za Anderleht u duelu sa Lokerenom (2:1), čime je klub iz prestonice zadržao korak za vodećim Standardom i sa dva boda manje ostao u trci za odbranu trofeja.Gosti su u prednost došli već u šestom minutu, preko Gohina, ali je Lokeren uzvratio četiri minuta kasnije. Dutra je izjedančio na 1:1 u 10. minutu a taj rezultat ostao je na snazi do 66. minuta igre i trenutka kada je Aleksandar Mitrović zatresao mrežu domaćih. U završnici susreta Anderleht se grčevito branio a kapiten Proto blistao je na golu i tako sačuvao prednost koju je Mitrović doneo svojoj ekipi u 66. minutu.

Bivši član Radničkog iz Kragujevca Filip Kostić upisao je još jednu blistavu partiju u dresu Groningena jer je, pored pobedonosnog gola, učestvovao i kod vodećeg gola domaćih, pošto je nad Kostićem napravljen penal koji u pogodak pretvorio Van der Velden.

Ekipa za koju je nastupao i Uroš Matić stigla je do izjednačenja u 73. minutu preko Stipa Perice a Breda je bez boda ostala zahvljujući Filipu Kostiću. U drugom minutu sudijske nadoknade Kostić je povukao loptu ka sredini terena i sa više od dvadeset metara zatresao mrežu Brede za ekspoloziju na stadionu u četvrtu uzastopnu pobedu Groningena u Erediviziji.

Kako je to izgledalo, pogledajte ovde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track