DRUGARSKI: Dejan Stanković pomaže Nemanji Vidiću da nađe kuću u Milanu

Preseljenje

DRUGARSKI: Dejan Stanković pomaže Nemanji Vidiću da nađe kuću u Milanu

Fudbal -
Nekadašnji reprezentativci naše zemlje obišli stadion u Milanu, ali i nekoliko stambenih objekata u kojima bi Nemanjina porodica mogla od leta da boravi

Bivši srpski fudbalski reprezentativac Dejan Stanković pomaže nekadašnjem reprezentativnom saigraču Nemanji Vidiću da nađe kuću u Milanu i tako spremno dočeaka preseljenje u Italiju i prelazak u Inter.

Vidić je koristeći činjenicu da Mančester junajted u subotu i nedelju nije igrao meč, otišao u Italiju kako bi zajedno sa Stankovićem, koji je godinama igrao u Italiji za Lacio i Inter pokušao da nađe dom u kom će njegova porodica živeti sledeće tri godine., koliko je trajati Nemanjin ugovor sa "nero-azurima".

Prema navodima medija sa Apeninskog poluostrva kapiten Mančester junajteda i bivši ljubimac navijača Intera su obišli stadion, a potom i nekoliko lokacija na kojima bi Nemanja sa suprugom Anom i troje dece od leta mogao da stanuje.

Vidić bi trebalo da zarađuje 3,5 miliona evra po sezoni. On je ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted gde je odigrao 285 utakmica i postigao 19 golova. Sa engleskim klubom osvojio je pet titula Premijer lige, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta, uz dva postignuta gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track