DREŠE KESU: Šeici kupuju Baneta Ivanovića za 15 miliona evra!

Vlasnici PSŽ ne štede novac za Srbina

DREŠE KESU: Šeici kupuju Baneta Ivanovića za 15 miliona evra!

Fudbal -
On je najstandardniji fudbaler u dresu Čelsija, ali se nalazi tek na 14. mestu najplaćenijih igrača, pa je trener Murinjo zabrinut

Abramoviču, prizovi se pameti.Arapski vlasnici PSŽ neće štedeti novac da u Pariz dovedu srpskog fudbalskog reprezentativca Branislava Ivanovića. Ono što nisu uspeli da urade prošlog leta žele da okončaju ovog proleća. Menadžment pariskog kluba već je stupio u kontakt s ljudima iz Čelsija i za proverenog defanzivca ponudio 15 miliona evra.Čeka se UEFAEnglezi nisu odgovorili Francuzima, čeka se odluka Žozea Murinja, koji ima lepo mišljenje o Banetu Ivanoviću. Isto tako, uprava PSŽ drži se rezervisano kad su finansije za budući prelazni rok u pitanju. Glavni razlog je u odluci UEFA za usklađivanje pravila klubova o finansijskom fer-pleju. Pored Baneta Ivanovića, trener PSŽ Loran Blan želi da dovede i Danija Alveša iz Barselone i Serža Orijera iz Tuluza. Odluku da po svaku cenu dovede Srbina u Pariz Loran Blan je doneo posle četvrtfinala Lige šampiona i dve utakmice u kojima su se sastali PSŽ i Čelsi.Igra u životnoj formiIvanović ima ugovor sa Čelsijem do leta 2016. godine, ali problem je u tome što ugovor nije finansijski ispraćen na nivou njegovih igara. Sa platom od 67.500 funti nedeljno, Bane Ivanović je čak 14. najplaćeniji fudbaler Čelsija! Tores, Azar ili Teri imaju skoro tri puta veća primanja od Srbina, Ešli Kol i Lampard skoro duplo, a bolje su plaćeni i Eto, Vilijan, Matić, Širle, Kejhil, Mikel, David Luiz i Lukaku, koji je na pozajmici. Ne može se reći da je bilo ko od njih bitniji za tim od kapitena srpske reprezentacije. Srbin igra u životnoj formi ali je nezadovoljan.

On mora da odluči o sudbini Ivanovića... Murinjo i Bane
On mora da odluči o sudbini Ivanovića... Murinjo i Bane

Čelsijev vojnikNEZAMENLJIVI SRBINŽoze Murinjo ne želi da se odrekne Baneta Ivanovića, kog smatra najboljim vojnikom Čelsija. Upravo je Portugalac pre mesec dana zatražio od uprave kluba da počne pregovore o novom ugovoru za Srbina.Bane Ivanović je najstandardniji Murinjov igrač posle golmana Petra Čeha, koji se povredio, pa će naš defanzivac ubrzo imati najveću minutažu u dresu Čelsija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track