Kolarov u Juventusu
Foto: Fonet

Srpski fudbaler ugovorio povratak u Italiju

Kolarov u Juventusu

Fudbal -
Ako se gazde Mančester sitija slože, levi bek reprezentacije Srbije biće veliko pojačanje „stare dame“ iz Torina na leto

Nazad u Italiju.Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov od narednog leta igraće u dresu Juventusa. Prema informacijama iz dobro obaveštenih izvora, iskusni levi bek se dogovorio sa upravom „stare dame“ o svojim uslovima, ali transfer je daleko od realizacije jer se dozvola za povratak u Seriju A nalazi i dalje u rukama gazdi Mančester sitija.Ugovor Kolarova s „građanima“ ističe na kraju sledeće sezone, tako da će Juventus i svi drugi zainteresovani za njegove usluge morati da uplate popriličnu svotu funti kako bi ga otkupili. Italijanski mediji su ranije spekulisali da bi cena obeštećenja mogla da iznosi oko šest miliona evra, dok štampa na Ostrvu piše da bogate Arape ne zanimaju pare i da neće prodati Srbina, koji se u 28. godini nalazi u punoj igračkoj zrelosti.Kolarov se afirmisao u Laciju, odakle se pre četiri godine preselio u Siti za obeštećenje vredno 21 milion evra. Poslednjih godinu dana, nije standardan kod menadžera Manuela Pelegrinija.(D. P.)

I „tobdžije“ u trciARSENAL TRAŽI LEVOG BEKAU jučerašnjim najavama na sajtu Sports dajrekt njuz spomenuli su mogućnost transfera Kolarova u Arsenal jer Venger želi da dobije ofanzivnog beka uz levu aut-liniju, pored Kirana Gibsa i Naća Monreala, koji su dosad bili u kombinaciji za to mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track