TITULA SITIJU NA TACNI: Liverpul vodio 3:0, pa jedva uzeo bod

Premijer liga

TITULA SITIJU NA TACNI: Liverpul vodio 3:0, pa jedva uzeo bod

Fudbal -
Tim sa Enfilda protiv Kristal Palasa 70 minuta bio gospodar svega na terenu, a onda primio tri gola i jedva uspeo da se kolo pre kraja sa utakmicom višei bodom vodio 3:više od Sitija vrati na tron

Gubitnici.

Tako se posle remija sa Kristal Palasom (3:3) u 37. kolu Premijer lige u jednoj reči mogu opisati fudbaleri Liverpula. Tim sa Enfilda protiv Kristal Palasa 80 minuta bio gospodar svega na terenu vodio 3:0 , a onda primio tri gola i jedva uspeo da se kolo pre kraja sa utakmicom više i bodom više od Sitija vrati na tron.

Liverpul je najvećim delom utakmice dominirao, lako stekao prednost od 3:0 i bio u prilici da znatno popravi gol-razliku. Međutim, u poslednjih desetak minuta neshvatljivo je pao u igri, što ga je skupo koštalo. Solidni tim Kristal Palasa umeo je da kazni greške izabranika trenera Brendana Rodžersa i od debakla dođe do remija postigavši tri gola za osam minuta.U pet minuta sudijske nadoknade "crveni" su bezuspešno nastojali da dođu do pogotka i pobede koju su bukvalno ispustili iz ruku.

Fudbaleri Liverpula dugo su posle meča ostali u neverici šta su prokockali, a pojedinci, kao Luis Suarez, nisu mogli da zadrže suze.

http://www.youtube.com/watch?v=FzN_0d5dvys

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track