Urošu Spajiću slomljen nos na utakmici!
Foto: Kurir Štampano

Mladi reprezentativac mora na operaciju

Urošu Spajiću slomljen nos na utakmici!

Fudbal -
Bivši štoper Crvene zvezde sjajnu debitantsku sezonu u dresu Tuluza završava na hirurškom stolu

Uzima lekove.Mladi reprezentativac Uroš Spajić (21) biće podvrgnut hirurškom zahvatu kako bi se sanirala povreda nosa koju je doživeo u osmom minutu utakmice s Nantom u duelu sa Seržom Đakpeom. Neprijatan događaj na kraju takmičarske godine, ipak, neće pokvariti utisak o sjajnoj prvoj internacionalnoj sezoni u dresu Tuluza, u kojoj je došao do mesta na listi 50 najperspektivnijih igrača u Francuskoj.Kako se osećate posle horor scene na utakmici?- Pijem lekove kako bih lakše podneo bolove. Obavio sam sve preglede i sad me očekuje operacija kako bi mi fiksirali kost. Nije bilo toliko strašno - priča Spajić za Kurir.Jeste li bili svesni?- Nakon udarca, kratko sam izgubio svest, ali sam se brzo povratio. Video sam da se mučenik koji me je udario preplašio od moje krvi. Nije namerno želeo da me povredi, sve se slučajno odigralo u skoku.Da li ste očekivali da u prvoj sezoni u inostranstvu budete izabrani među 50 najboljih mladih fudbalera u Francuskoj?- Prezadovoljan sam jer sam redovno igrao u jakoj ligi, gde dominiraju snaga, brzina i izdržljivost. Osećam da sam napredovao, o čemu svedoči i to što što su me stručnjaci uvrstili na listu 50 mladih igrača.Šta vam je cilj u bliskoj budućnosti?- Cilj mi je da zaslužim poziv reprezentacije. Sa U21 me očekuje kraj kvalifikacija, a kruna svega bi bio plasman na Evropsko prvenstvo.

Možda u ArsenalSLEDEĆA JE PREMIJER LIGADa li ostajete u Tuluzu?- Ostajem sigurno. U Tuluzu se osećam odlično, otići ću samo ako dobijem poziv većeg klub. Kada budem išao, nadam se da ću nastaviti karijeru u Engleskoj. Sad je rano za te priče, videćemo - rekao je Spajić.

Pametna kupovinaPOMOGAO SAM ZVEZDIDa Zvezda nije imala finansijskih problema, ne bi bilo ništa od vašeg dolaska u Tuluz?- Ispalo je tako, slučajno. Zvezda je imala problem prošlog leta i uprava je odlučila da ga reši mojim transferom u Tuluz. Drago mi je što sam makar na taj način uspeo da pomognem Zvezdi da izađe iz nevolja - kaže Spajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track