PREKRŠIO ZAKON: Fudbaler Radničkog uhapšen na večitom derbiju jer je palio baklju na severu?!
Foto: Beta

Skandalozno ponašanje

PREKRŠIO ZAKON: Fudbaler Radničkog uhapšen na večitom derbiju jer je palio baklju na severu?!

Fudbal -
Da, tačno je da sam bio na derbiju. Samo, nisam bio na "severu", kako se priča. Jeste, priveden sam, ali zato što sam ušao na teren da pomognem jednoj devojčici koja se našla na atletskoj stazi, pravdao se Kovačević

Fudbaler Radničkog 1923 iz Kragujevca Nikola Kovačević uhapšen je tokom nedavnog 146. večitog derbija koji su Partizan i Crvena zvezda odigrali na stadionu u Humskoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšen je jer je na severu, gde su se nalazili navijači Crvene zvezde, palio baklju. Čelnici Radničkog ćutali su o tome jer imaju prečih stvari pošto se grčevito bore za opstanak, ali navijači nisu mogli da prećute ovako ponašanje mladog fudbalera.

Mladi fudbaler ne negira da je privođen, ali demantuje prvobitnu informaciju da je uhapšen zbog posedovanja baklje.

"Da, tačno je da sam bio na derbiju. Samo, nisam bio na "severu", kako se priča. Bio sam povređen i nisam mogao da igram protiv Vojvodine. Jeste, priveden sam, ali zato što sam ušao na teren da pomognem jednoj devojčici koja se našla na atletskoj stazi. Posle toga proveo sam neko vreme u policiji. Javili su mom ocu da sam priveden, odmah je uzeo advokata i to je rešeno. Priznao sam sve, samo, kako bi me što pre pustili", rekao je Kovačević.

Mladi fudbaler kluba koji se grčevito bori za opstanak zbog odlaska na večiti derbi doživeo je neprijatnosti od strane navijača Radničkog.

"Imam veliki problem. Navijači Radničkog su mi pevali uvredljive pesme protiv Čukaričkog u Beogradu. Izvinjavam se svim navijačima Radničkog iz Kragujevca. U subotu ću da ih obradujem protiv Javora", rekao je Nikola Kovačević.

(Sportski žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track