Ana Bekuta: Zvala sam Kolarova zbog slavlja Sitija!
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica u svlačionici Mančester sitija

Ana Bekuta: Zvala sam Kolarova zbog slavlja Sitija!

Fudbal -
„Ostavljena ja“: Ne pratim fudbal, ali drago mi je što su se novi šampioni Engleske veselili uz moje pesme, otkriva estradna umetnica za Kurir

Englezi sad znaju šta je ćirilica.

Ana Bekuta, poznata srpska pevačica, oduševljena je što su fudbaleri Mančester sitija proslavili osvajanje titule šampiona Engleske uz njen hit „Ostavljena ja“. Estradna umetnica juče se čula sa Aleksandrom Kolarovim, koji je u ekipi „građana“ poznat kao majstor za dobar štimung i zdravu atmosferu u svlačionici.Jeste li videli slavlje u svlačionici Mančester sitija?- Videla sam! Još u nedelju uveče fanovi su mi na Tviter okačili video. Lepo. Šta da kažem - počela je razgovor za Kurir Ana Bekuta.Šta kažete na to što su igrači Mančester sitija titulu proslavili uz vaše pesme?- Čula sam se s Kolarovim! Čestitala sam mu osvajanje prvenstva Engleske. Prezadovoljan je, kaže da mu titula mnogo znači jer je imao napornu sezonu. Izbor pesama bio je njegov, a ja mogu samo da mu zahvalim.

Falio samo Mrka... Slavlje fudbalera Sitija
Falio samo Mrka... Slavlje fudbalera Sitija

Znate li neke fudbalere Mančester sitija, jer bilo je neobično videti da Vensan Kompani, Džolijen Leskot i Hezus Navas đuskaju uz srpske narodnjake?- Ne znam strance... Ne znam te momke... A i ne pratim fudbal (smeh).Znate li možda Edina Džeka, Stevana Jovetića i Matiju Nastasića?- Kako da ne (smeh)! Ne poznajem ih lično, ali vidim da su uživali u mojoj muzici i da znaju reči pesme „Ostavljena ja“ (smeh). Rekla sam Kolarovu da im prenese moje čestitke.Imate li neku poruku za njih?- Svaka im čast na tome što su uradili. Deca su vredna i sve u karijeri su postigli zahvaljujući svom radu. Red, rad i disciplina... Zato su tu gde jesu! Na vrhu - zaključila je Ana Bekuta.

Podrška DžekuALEKSANDAR IDE U BRAZILDa li vam je Kolarov rekao hoće li biti neke proslave kad se vrati u Srbiju?- Ako bude imao želju, neće biti problema. Mada, mislim da neće. Kako mi je rekao, ide u Brazil, na Svetsko prvenstvo. Tamo će navijati za svog prijatelja Edina Džeka - otkrila je Bekuta.

Spreman za slavljePEVALA BIH I ZVEZDIHoćete li pevati na proslavi titule Zvezdinih fudbalera?- Ne znam. Niko me nije zvao (smeh). Zvezdašica sam od detinjstva. Ne znam zašto, ali tako je. Uvek su mi te crveno-bele boje bile drage. Drago mi je što će osvojiti titulu posle duže vremena - poručila je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track