Navijači Vojvodine bojkotuju predsednika
Foto: Beta

Firmaši za petak zakazali svoju skupštinu

Navijači Vojvodine bojkotuju predsednika

Fudbal -
Nezadovoljni načinom nedavnog izbora Zorana Pavlovića na mesto prvog čoveka kluba, simpatizeri Novosađana zakazali novu skupštinu

Uzvraćaju udarac!Razrešeni članovi Skupštine FK Vojvodina, koji za sebe tvrde da su i dalje legitimni članovi ovog tela, zajedno sa ujedinjinim navijačima kluba zakazali su za sutra sastanak, na kojem će birati novo rukovodstvo. Prekršen StatutOni su nezadovoljni postavljanjem Zorana Pavlovića na mesto predsednika novosadskog superligaša, za koga kažu da je prekršio Statut, a tim povodom su izdali saopštenje za javnost, u kojem iznose svoje stavove.- U skladu sa članom 27 Osnivačkog akta - Statuta FK Vojvodina, Nadzorni odbor FK Vojvodina, kao i više od 1/3 legitimnih članova Skupštine, na zajedničkoj sednici održanoj 11. maja 2014. godine doneli su odluku da se izborna skupština kluba za mandatni period 2014-2018. održi 16. maja 2014. godine - stoji u saopštenju, a onda se dodaje:- Svim legalno izabranim članovima Skupštine kojima mandat traje do 13. 8. 2014. godine upućuje se javni poziv za izbornu skupštinu, koja će biti održana u petak s početkom u 17.00 časova u prostorijama amfiteatra Sportsko-poslovnog centra „Vojvodina“.Nelegalni izboriOni su najavili da će sutra staviti van snage sve nelegitimne odluke „nelegalne tzv. izborne skupštine FK Vojvodina Novi Sad za mandatni period 2014-2018. godina, održane 11. maja 2014. godine“, a ističu i da očekuju reakciju nadležnih fudbalskih organa.

Promene traži i trećina smenjenih članova bivšeg saziva
Promene traži i trećina smenjenih članova bivšeg saziva

Od petka će imati dve uprave... Fudbaleri Vojvodine
Od petka će imati dve uprave... Fudbaleri Vojvodine

Novi predsednikPAVLOVIĆ: SVE JE LEGALNONedavno izabrani predsednik Upravnog odbora Novosađana Zoran Pavlović tvrdi da optužbe upućene na njegov račun nisu došle od svih navijača.- Ne bih rekao da su to svi navijači, već samo manji deo. Tvrdim da smo sve uradili po pravilima, da je sve bilo legalno, jer je Vojvodina suviše ozbiljan klub da bismo se igrali tim stvarima. Ovo je izborna godina i u skladu sa Statutom je izabran novi predsednik - kaže Zoran Pavlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track