SUDIJA GREJEM POL: Šimunić mi je poklonio dres, obrisao sam auto s njim
Foto: Reuters

Ponizio ga

SUDIJA GREJEM POL: Šimunić mi je poklonio dres, obrisao sam auto s njim

Fudbal -
Šimunić mi je preko jednog hrvatskog sudije poslao svoj dres s potpisom. Nije bilo nikakve poruke. Mogao je barem nešto da mi napiše. Kako god, dres mi je odlično poslužio za pranje automobila, rekao je penzionisani arbitar

Jedan od najbizarnijih momenata u istoriji fudbala desio se na Svetskom prvenstvu 2006. godine kada je engleski sudija Grejem Pol pokazao hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću tri žuta kartona tokom meča protiv Australije.

Engleski sudija, koji je danas u penziji, prisetio se tog detalja i otkrio šta se desilo posle meča.

"Šimuniću sam pokazao drugi žuti karton i upisao sam ga u pogrešnu kolonu, kod igrača Australije. U zadnjim sekundama utakmice pokazao sam mu i treći žuti karton te ga isključio. Šimunić mi je preko jednog hrvatskog sudije poslao svoj dres s potpisom. Nije bilo nikakve poruke. Mogao je barem nešto da mi napiše. Kako god, dres mi je odlično poslužio za pranje automobila", rekao je Pol.

Josip Šimunić će propustiti Svetsko prvenstvo u Brazilu pošto je Sportski arbitražni sud u Lozani potvrdio kaznu od deset utakmica suspenzije zbog ustaškog pokliča "Za dom spremni".

Grejem Pol i Josip Šimunić, Foto: Reuters
Grejem Pol i Josip Šimunić, Foto: Reuters
http://www.youtube.com/watch?v=caYdeTLSW-o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track