POMOĆ IZ SUBOTICE: FK Spartak poslao u Šabac 12.000 flašica vode
Foto: Printskrin

Humana misija

POMOĆ IZ SUBOTICE: FK Spartak poslao u Šabac 12.000 flašica vode

Fudbal -
Kada smo videli kakva je katastrofa zadesila stanovništvo naše zemlje rešili smo da se organizujemo i uputimo pomoć, rekao je Vladimir Torbica, kapiten Subotičana

Uprava i igrači FK Spartak su u petak poslali preko 12000 bočica vode kao pomoć ugroženom stanovništvu u Šapcu.

Uz pomoć svojih sponzora koji su obezbedili transport fudbaleri su se samoinicijativno odrekli vode koju koriste za utakmice i treninge i u dogovoru sa Upravom prosledili to ugroženim žiteljima Srbije na području šabačke opštine.

"Kada smo videli kakva je katastrofa zadesila stanovništvo naše zemlje rešili smo da se organizujemo i uputimo pomoć. U četvrtak u večernjim satima smo sa Upravom kluba dogovorili da pošaljemo 12 paleta flaširane vode koja je deficitarna u ugroženim područjima a koja nama inače služi za treninge i utakmice. Cela akcija je organizovana u petak u prepodnevnim satima . Iskreno se nadam da smo donekle uspeli da damo doprinos u borbi sa stihijom koja je zadesila našu zemlju. Za kraj želim da kažem da smo mi u Spartaku uvek, shodno našim mogućnostima, pomagali ugroženom stanovništvu, a to ćemo i ubuduće sigurno raditi", rekao je Vladimir Torbica, kapiten FK Spartak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track