MITROVIĆ: Probudili smo Belgiju, Anderleht će pomoći poplavljene
Foto: Hln.be

Optimista

MITROVIĆ: Probudili smo Belgiju, Anderleht će pomoći poplavljene

Fudbal -
Luka Milivojević i ja smo zamolili klub i saigrače da pomognu ugroženima, siguran sam da će to oni učiniti.“, rekao je srpski fudbaler

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksadar Mitrović zadovoljan je prvom sezonom u Anderheltu i naveo da će njegov klub pomoći ugroženima od poplava u Srbiji.

Bivši fudbaler Partizana je letos otišao u Belgiju sa epitetom velikog talenta, izborio se za minute na terenu, što je opravdao sa 16 golova na 32 utakmice.

“Za prvu sezonu nije loše, Belgijanci prvo napadaju pa hvale i tako će uvek biti. Luka Milivojević i ja smo zamolili klub i saigrače da pomognu ugroženima, siguran sam da će to oni učiniti.“, rekao je Mitrović.

Mladi fudblaler se našao na spisku privremenog selektora reprezentacije Srbije Ljubinka Drulovića za predstojeće prijateljske utakmice sa Jamajkom, Panamom i Brazilom.

“Žao mi je što nisam ovde, što nisam fizički pomogao, ali ćemo se svi uključiti u pomoći nastradalim ljudima. Reprezentacija sada ima tri jako dobre provere, to moramo da iskoristimo da se što bolje uigramo, dugo nismo imali okupljanje“, zaključio je Mitrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track