VELIKO SRCE ZLATIBORACA: Obnavljaju kuću porodici iz Krupnja!
Foto: Saša Pavlić

Humana akcija sportista

VELIKO SRCE ZLATIBORACA: Obnavljaju kuću porodici iz Krupnja!

Fudbal -
Milovan Đorić, Milovan Rajevac, Ljupko Petrović i Zoran Njeguš odlučili da pomognu Draganu Matiću da povrati krov nad glavom

Bata Đora ne gubi vreme!Prijatelji sa Zlatibora Milovan Đorić, Milovan Rajevac, Ljupko Petrović i Zoran Njeguš odlučili su da pomognu ugroženoj porodici Matić iz Krupnja, koja je zbog klizišta preko noći ostala bez krova nad glavom. Cilj fudbalskog kvarteta je da Matići u što kraćem roku vrate svoj porodični mir.Potrešeni- Gledali smo prilog na televiziji o poseti Krupnju predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Dirnula nas je sudbina tog našeg naroda koji je u nezapamćenoj nesreći ostao bez kuća i zato smo rešili da nešto preduzmemo, koliko je u našoj moći. Odlučili smo da pomognemo Draganu Matiću, koga smo videli u tom prilogu - priča za Kurir Milovan Đorić.

Razorna bujica... Prizor iz Krupnja
Razorna bujica... Prizor iz Krupnja

Primićemo porodicuKonkretna akcija Zlatiboraca moraće, po svemu sudeći, da sačeka procenu nastale štete državnih organa, a onda i sanaciju zemljišta ili premeštanje naselja na sigurnu lokaciju.- Hvala bogu, stekli smo nešto tokom radnog veka, tako da imamo čime da pomognemo. Primićemo Matićevu porodicu kod nas dok on bude zauzet, a spremni smo i da novčano učestvujemo u izgradnji nove kuće. O svemu ćemo se dogovoriti s njim, trenutno se raspitujemo kako da dođemo do njega.

Složno... Rajevac, Njeguš i Petrović
Složno... Rajevac, Njeguš i Petrović

OFK BeogradMILION OD „ROMANTIČARA“Upravni odbor OFK Beograda juče je doneo odluku da uplati milion dinara na namenski račun Vlade Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu usled katastrofalnih poplava. Doneta je i odluka da se nastavi sa sakupljanjem humanitarne pomoći koja je već danima u toku na stadionu OFK Beograda i da se pomoć što pre distribuira ka štabovima Crvenog krsta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track