ZA SREĆU: Mihajlović ispratio orlove u Ameriku
Foto: Dado Djilas

Učitelj naleteo na svoje nekadašnje učenike

ZA SREĆU: Mihajlović ispratio orlove u Ameriku

Fudbal -
Bivši selektor stigao na odmor, a na beogradskom aerodromu sreo se sa igračima koji su otputovali na turneju

Idu da obraduju narod!Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je juče na turneju po Americi, gde će odigrati prijateljske mečeve sa selekcijama Jamajke (26. maja), Paname (31. maja) i Brazila (6. juna u Sao Paulu), a sreću „orlovima“ poželeo je i bivši selektor Siniša Mihajlović. Dočekao ga TanjgaAktuelni trener Sampdorije doleteo je u petak iz Rima, na aerodromu ga je sačekao Miroslav Tanjga, i to baš kad su se reprezentativci spremali da polete za Frankfurt.

On ipak neće u Ameriku... Siniša Mihajlović
On ipak neće u Ameriku... Siniša Mihajlović

Mečevi na ovoj turneji biće odlična prilika da „orlovi“ vide gde se trenutno nalaze i počnu s uigravanjem pred jesenji start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.- Iza nas je teška sezona, u kojoj smo odigrali mnogo mečeva, ali svi mi volimo da nastupamo za državni tim i ne bi trebalo da imamo problema s motivacijom. Želimo da završimo ovo kako treba i da onda odemo na zasluženi odmor - kaže Zoran Tošić i dodaje:Brazil šlag na tortu- Panama je na rang-listi FIFA odmah iza nas, za Jamajku ne znam gde se nalazi, ali obe selekcije imaju veoma kvalitetan tim, i u to ne treba sumnjati. Meč protiv Brazila dolazi kao šlag na tortu jer je to za njih poslednja provera pred Svetsko prvenstvo na njihovom terenu, a za nas je ostvarivanje sna i jedva čekamo da počne taj duel.

PovređeniOTPALI BIŠEVAC I TOMOVIĆNajbolji srpski fudbaleri ka Brazilu su krenuli preko Frankfurta, a na spisku selektora Ljubinka Drulovića nalazi se 17 igrača, budući da zbog povrede nisu otputovali Milan Biševac i Nenad Tomović. Prvi već duže vreme ima problema s bolom u leđima, dok je Tomović povredio koleno i za obojicu je sezona završena. Iako je postojala mogućnost da ih neko zameni, Drulović je odlučio da na put krene s dva igrača manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track