NOVI PAZAR: Radnički nije nudio nameštanje utakmice
Foto: Saša Pavlić

Reakcija na optužbe

NOVI PAZAR: Radnički nije nudio nameštanje utakmice

Fudbal -
Bivši potpredsednik Novopazaraca Ćerim Šemsović je izjavio da je odbio ponudu Radničkog 1923 da namesti utakmicu, koji su Kragujevčani kasnije dobili rezultatom 1:0

Portparol Novog Pazara Redžep Korać demantovao je da je taj fudbalski klub dobio ponudu Radničkog 1923 da te dve ekipe nameste rezultat u 29. kolu JSL.

Bivši potpredsednik Novopazaraca Ćerim Šemsović je izjavio da je odbio ponudu Radničkog 1923 da namesti utakmicu, koji su Kragujevčani kasnije dobili rezultatom 1:0.

"Na toj utakmici smo se borili fer i sportski, sa posebnom željom da savladamo stare rivale. Nažalost, nismo uspeli da pobedimo, jer smo drastično oštećeni od sudija koji nisu dosudili jedanaesterac za nas i poništili su nam regularan gol", izjavio je Korać.

"Imali smo ponudu za nerešeno, koja je glasila šest bodova plus plaćene pripreme za klub i javno kažem da to nisam prihvatio. Odbio sam, jer takve stvari ne dolaze u obzir", kazao je u sredu Šemsović.

Novi Pazar je sezonu u Super ligi Srbije završio na osmom mestu sa 39 bodova, dok je Radnički 1923 zauzeo 13. poziciju sa 32 boda, tri više od Rada koji će igrati u baražu za opstanak u elitnom rangu sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track