Predsednik Grojtera: Teško ćemo uspeti da zadržimo Đurđića
Foto: Greuther-fuerth.de

Srbin na ceni

Predsednik Grojtera: Teško ćemo uspeti da zadržimo Đurđića

Fudbal -
On je centarfor izuzetnog kvaliteta. Sada ima 28 godina i želi da igra na najvišem mogućem nivou, rekao je Hak

Fudbaleri Grojter Firta, za koje nastupa Nikola Đurđić, bili su na korak od povratka u Bundesligu, ali je Hamburger bio uspešniji u baražu. Srpski fudbaler je jedan od najboljih igrača u Firtu i za njega je interesovanje pokazalo nekoliko bundesligaša, kao i klubova iz inostranstva.

Đurđić je letos doživeo povredu ligamenata zbog koje je odsustvovao šest meseci, pa je talente pokazao tek u finišu sezone. Predsednik Grojtera Helmut Hak rekao je da će biti veoma teško ubediti Đurđića da ostane u klubu.

"Đurđića smo uspeli da zadržimo ovde prošlog leta. Da nije imao tešku povredu ligamenata, Nikola bi sigurno postigao najmanje 15 golova ove sezone, to sam apsolutno siguran. On je centarfor izuzetnog kvaliteta. Sada ima 28 godina i želi da igra na najvišem mogućem nivou. Biće nam veoma teško da ga zadržimo i ovog leta", rekao je Hak.

Đurđić je prošlog leta bio na meti škotskog šampiona Seltika, ali Hak je tada odoleo svim ponudama koje je dobio za srpskog fudbalera. Talentovani centarfor je ove sezone zbog pomenute povrede odigrao samo 15 mečeva, uz četiri postignuta gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track