PROMENE U PARTIZANU: Nađ odlazi, Tumbaković sportski direktor
Foto: Kurir štampano

Povratak

PROMENE U PARTIZANU: Nađ odlazi, Tumbaković sportski direktor

Fudbal -
Uprkos tome što ne zna sudbinu u Humskoj, Nađ kaže da je sve spremno da se uspešno započne prelazni rok

Prema špekulacijama medija Albert Nađ neće ostati sportski direktor fudbalera Partizana a tu funkciju će u klubu iz Humske ponovo obavljati Ljubiša Tumbaković.

Sportski direktor Partizana kaže da je informacija oko odmora delimično tačna.

"Bio sam na odmoru radnog karaktera. Istina je da sam nekoliko dana boravio u Turskoj kako bih na licu mesta, sa direktorima pojedinih hotela, ugovorio što povoljniju cenu za zimske pripreme Partizana u Antaliji, da se ne bi došlo u situaciju da na jesen ili zimu klub plaća skuplji smeštaj. Dakle, bez obzira da li odlazim ili ne, radim samo u interesu crno-belih", dodao je Nađ.

Uprkos tome što ne zna sudbinu u Humskoj, Nađ kaže da je sve spremno da se uspešno započne prelazni rok.

"Zaista nemam uvid u planove uprave, ali znam da je prelazni rok spreman, kao što je detaljno preciziran i plan priprema. U dogovoru sa trenerom Markom Nikolićem sastavljen je spisak potencijalnih pojačanja, brižljivo praćenih mesecima. Sa pojedincima su čak obavljeni i preliminarni razgovori povodom njihovog dolaska u Humsku, a imena, karakteristike i eventualna uloga tih igrača u Partizanu poslati su elektronskom poštom na adrese ljudi koji su, prema hijerarhiji, iznad nas", naveo je on.

On je prošlog leta promovisan u sportskog direktora. Na toj funkciji zamenio je Ljubišu Tumbakovića, koji je krajem aprila, u trenucima kada je Partizan bio u krizi i vodio veliku bitku sa Crvenom zvezdom u Superligi, napustio klub i otišao u Kinu da se bavi trenerskim poslom.

Prema nezvaničnim informacijama, čelnici Partizana planiraju da ponovo angažuju Tumbakovića u ulozi sportskog direktora, što bi vrlo lako moglo da ima negativnu reakciju kod navijača beogradskog kluba, upravo zbog njegovog postupka u aprilu prošle godine.

(Kurir sport / Mondo sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track