ORLOVI SE OBRUKALI: Fudbaleri Srbije remizirali sa Panamom
Foto: AP

Ništa od pobede

ORLOVI SE OBRUKALI: Fudbaleri Srbije remizirali sa Panamom

Fudbal -
Kapiten Srbije Branislav Ivanović doneo je prednost našem timu u 25. minutu posle kornera koji je izveo Dušan Tadić. Panama je izjednačila preko Gomesa u 59. minutu

ČIKAGO - Fudbalske reprezentacije Srbije i Paname igrale su 1:1 u prijateljskom meču u Čikagu.Kapiten Srbije Branislav Ivanović doneo je prednost našem timu u 25. minutu posle kornera koji je izveo Dušan Tadić. Panama je izjednačila preko Gomesa u 59. minutu.

Ovo je drugi prijateljski meč Srbije na turneji u Americi. "Orlovi" su pre nekoliko dana pobedili Jamajku rezultatom 2:1. Srbija će naredni meč odigrati protiv Brazila i to 6. juna.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj7SF8oIxiQ

Slična igra viđena je i na startu drugog dela, ali je Panama uspela da izjednači u 60. minutu. Prekid je izveo Munjoz, ubacio loptu u šesnaesterac našeg tima, a u gužvi se najbolje snašao Gomez i doneo je izjednačenje Panami. Naša selekcija je zaigrala angažovanije posle primljenog gola, a najbolju priliku na meču za Srbiju propustio je Mitrović u 81. minutu. On je dobio loptu od Kolarova, a potom je prevario protivničkog igrača i kada su svi očekivali pogodak u mreži, Mitrović ju je poslao visoko preko gola.

Igrači Paname su potom u finišu meča pokušavali više da zadrže vreme nego da igraju fudbal i izležavali su se po terenu. Srbija je pokušavala da stvori priliku za pogodak, ali promene rezultata nije bilo. U 84. minutu Rodrigez je posle starta nad Draganom Mrđom zaradio crveni karton.

Strelci, Ivanović u 25. minutu za Srbiju, a Gomes u 60. za Panamu

Žuti kartoni: Gudelj (Srbija), R. Tores, Gomes, Rodriges i Mekfarlejn (Panama)

Crveni karton: Rodrigez (Panama).

SRBIJA: Stojković, Gudelj, Ivanović, Tošić (Jojić, 61 min), Đorđević (A. Mitrović, 66), Tadić, Kolarov, S. Mitrović, Matić (Lazović, 85), Basta i Marković (Mrđa, 78).

PANAMA: Mekfarlejn, Paris (Maćada, 46), Rodriges, R. Tores, Gomes, Baraona (Nurse, 46), Kuper (Kerol, 83), Čen, Munjoz (Himenes, 87), Kintero (G. Tores, 90) i Enrikez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track