MIJAILOVIĆ PRETI UPRAVI: Ako se ne opametite, svi idemo!
Foto: Dado Djilas

Traži od uprave slogu

MIJAILOVIĆ PRETI UPRAVI: Ako se ne opametite, svi idemo!

Fudbal -
Čelnici Zvezde počeli su da ratuju,u prvi plan da stavljaju sujetu. Očekujem da nam se obrate juče, kaže Džoni pola u zbilji, pola u šali

Fudbalerima Crvene zvezde je prekipelo pa su zapretili upravi da će svi napustiti klub!Oni su pozvali čelne ljude šampiona Srbije na jedinstvo i akciju ukoliko ne žele da se suočenje sa desetak postupaka za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom. U ime igrača čelnicima se javno obratio Nikola Mijailović u intervjuu za Mocart sport, a svaku njegovu reč podržao je i kapiten Nenad Milijaš.

Radost kratko trajala... Šampionsko slavlje crveno-belih
Radost kratko trajala... Šampionsko slavlje crveno-belih

- Ljudi iz uprave počeli su da ratuju, u prvi plan da stavljaju svoju sujetu... Ako tako budu razmišljali, ovim putem im poručujem sledeće: kompletna ekipa će podneti zahtev za raskid ugovora! Tako smo se dogovorili jer smo cele sezone bili zajedno, jedinstveni, proživljavali mnogo lepih i ružnih trenutaka. A oni nas nisu udostojili ni razgovora. Ako se tako budu ponašali, obećavam im da ću kompletan prljav veš iz kluba izneti u javnost - rekao je Mijailović.Iskusni levi bek traži da trener Slaviša Stojanović dobije ovlašćenja menadžera u engleskim klubovima, a predsednika Dragana Džajića poziva da se konačno obrati ekipi, jer su, između ostalog, igračima obaveze iz ugovora poslednji put isplaćene još u februaru.- Očekujem da se obrate juče! Šta da vam kažem, mi ne znamo ni kad počinju pripreme. Istekli su nam ugovori, mada je meni odavno istekao. Najviše od svega me boli to što sam slagao pojedine saigrače. Govorio sam im - daj samo da osvojimo titulu i biće sve u redu. Evo zovu me Pečnik, Bajko, Savo, Kasalica i pitaju šta se dešava, a ja ne znam šta da im kažem.

Bez polemikeTONČEV: NEKA NAS SMENE AKO ŽELEČlan UO Ivica Tončev ne želi polemiku s Nikolom Mijailovićem.- Nikad nismo bili jedinstveniji nego sada. Jedini Zvezdin problem je nedostatak para.Poštujem stav Mijailovića i sve što je uradio za klub, a ako su odlučili da nas smenjuju, neka to i urade. Ja sam u Zvezdu došao da pomognem ne tražeći zauzvrat nešto - naglasio je Tončev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track