BANE KOD ZLATANA: PSŽ želi da dovede Ivanovića
Foto: AP

Sveci zovu kapitena Orlova

BANE KOD ZLATANA: PSŽ želi da dovede Ivanovića

Fudbal -
Prema pisanju ostrvskih listova, bogati vlasnici kluba iz Pariza spremni su da ponude 15 miliona funti za 30-godišnjeg Srbina koga ugovor sa ekipom Žozea Murinja vezuje do kraja naredne sezone

Prvak Francuske, ekipa Pari Sen Žermena namerava da dovede Branislava Ivanovića iz Čelsija. "Sveci" su nedavno već doveli jednog fudbalera sa Stamford Bridža, a sada žele da Davidu Luizu pridodaju i kapitena srpske reprezentacije.

Prema pisanju ostrvskih listova, bogati vlasnici kluba iz Pariza spremni su da ponude 15 miliona funti za 30-godišnjeg Srbina koga ugovor sa ekipom Žozea Murinja vezuje do kraja naredne sezone.

Pari Sen Žermen je prethodnih sezona napravio pakleni napad, predvođen Zlatanom Ibrahimovićem, a sada želi isto tako čvrstu odbranu kako bi pokušao da osvoji Ligu šampiona.

Iako je Ivanović bio standardan u ekipi Čelsija, odlazak igrača koji su duže vreme u klubu, poput Lamparda, kao i najava dovođenja nekoliko novih igrača u defanzivi, možda upućuju na to da bi jedan od najboljih defanzivaca Premijerlige poslednjih pet godina, mogao da promeni ligu i klub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track