Zvezda: Šta nam vredi da se žalimo!
Foto: Beta Branislav Božić

Pomirili se sa sudbinom

Zvezda: Šta nam vredi da se žalimo!

Fudbal -
Crveno-beli svesni da je odluka o eliminaciji iz Evrope „viša politika“, ne žele da mole evropsku „kuću fudbala“ da preinači stav

Uprava Crvene zvezde neće iskoristiti pravo da se žali zbog eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.Crveno-beli su svesni toga da su u UEFA prevladali politički motivi kad su donosili odluku o uskraćivanju prava srpskom prvaku da se takmiči u Evropi. Upućivanje žalbe u situaciji kad te „kadija tuži i sudi“ odnosi mnogo vremena, a naročito novca, kojeg nema dovoljno.- Izračunali smo da bi nas angažovanje advokata mnogo koštalo, a i troškovi žalbe bi bili oko 50.000 švajcarskih franaka. U našim uslovima to bi bilo previše bačenog novca, koji moramo pametnije da iskoristimo - kaže naš izvor.Poslednjih dana na računu kluba našlo se više od milion evra, što će biti raspodeljeno za plate igračima i radnoj zajednici. Takođe, sadašnja uprava je sigurna da će veći broj zaslužnih igrača za osvajanje titule ostati na okupu kako bi u novoj sezoni pokušali da odbrane primat.

DefinitivnoZEČEVIĆ ODLAZIIskusni levi bek Nikola Mijailović juče je još jednom javno prozvao generalnog sekretara kluba Miodraga Zečevića, označivši ga kao glavnog krivca za gubitak evropske licence i loše stanje u klubu.- Naredni dani mogli bi doneti promene u rukovodstvu, pa i one koje bi Zečevića ostavile bez posla - rekao je naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track