Marko Nikolić: Ne radujem se tuđoj nesreći
Foto: Kurir Štampano

Trener Partizana neće o Ligi šampiona

Marko Nikolić: Ne radujem se tuđoj nesreći

Fudbal -
Crno-beli će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trener Marko Nikolić još ne razmišlja o najjačem klupskom takmičenju

Partizan će naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona umesto Crvene zvezde, koja je isključena iz evropskih takmičenja, saopštio je juče Fudbalski savez Srbije.Odlučeno je da predstavnici naše zemlje u kvalifikacijama za Ligu Evrope budu osvajač Kupa Vojvodina i, na osnovu plasmana na tabeli, Jagodina i Čukarički. Trener Partizana Marko Nikolić ističe da mu vaspitanje ne dozvoljava da se raduje velikoj šansi za prolazak u društvo najboljih timova Starog kontinenta jer je došla kao rezultat tuđe nesreće.- Prvo, još nismo u žrebu za to takmičenje i neću razmišljati o njemu. Iskreno, nikad nisam bio od onih koji bi se radovao nečemu što je došlo zbog tuđe nesreće - priča trener crno-belih.On bi trebalo da bude promovisan u tim menadžera.- I dalje sam trener, a da li će mi uprava proširiti nadležnost ili će to dodeliti nekome drugom, nije ni toliko važno. Dok je sportski direktor bio Albert Nađ, imao sam odličnu saradnju s njim, tako će biti i s njegovim naslednikom.(D. P.)

ŽrebMOGUĆI RIVALI U 2. KOLUKlub iz Humske startuje u drugom kolu, a rivali bi mu mogli biti: Dinamo Tbilisi, Malme, Rejkjavik, Dudelanž, Stromsgocet, Nju sejnts, Patrik, Skenderbeg, Levadija, Rabotnički, Valeta, Zrinjski, Kliftonvil, Toršavn, Žalgiris, Sutjeska i Santa Koloma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track